HR/Lön

2020-06-23

HR koordinator för rekrytering till bolag i Täby

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du arbeta i ett framgångsrikt internationellt bolag i en bred roll som HR koordinator samt ges möjlighet till att bygga på dina kunskaper inom området? Då bör du läsa vidare!

   ALD Automotive är en del av en stor internationell koncern inom bilindustrin med kontor i 43 länder. Till det svenska bolaget, som sitter i Täby, söker de nu en HR koordinator som trivs att arbete i en internationell och föränderlig miljö. Som HR koordinator kommer du arbeta nära bolagets HR chef och ta dig an en stöttande och supporterande roll inom HR området. Vi söker därför dig om gillar kombinationen av administration och brett HR arbete.

   Vad innebär denna roll?

   Det är en bred roll där du och HR chefen är dem som ansvarar för samtliga HR processer på det svenska bolaget. Du kommer vara involverad i ett flertal olika processer som kan innefatta b.la rekrytering, onboarding, medarbetarundersökningar.

   Arbetsuppgifter som ingår i rollen:

   • Hela rekryteringsprocesser från annonsering till referenstagning.
   • Rapportering och statistikbearbetning
   • Uppdatering av personalhandboken och HR relaterad administration
   • Administration kopplat till de årliga HR processerna, utvecklingssamtal, lönerevision, arbetsmiljö, medarbetarundersökning och fackliga förhandlingar
   • Support och administrativt stöd till ALD:s ledningsgrupp

   Kunskaper och tidigare erfarenheter

   För att passa och lyckas i rollen tror vi att du har följande profil:

   • Har en eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande
   • Minst några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter inom HR/rekrytering
   • Behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då tjänsten kräver det
   • Goda systemkunskaper, Excel kommer du i denna roll att arbeta en hel del i
   • Meriterande om du har någon form av erfarenhet av löneadministrering

   Du som person

   Som person är du noggrann och ansvarstagande och är dessutom en fena på struktur och administration. Du har ett öga för detaljer och ditt förhållningssätt präglas av ett professionellt och serviceinriktat bemötande. Att du är en lösningsorienterad person som på ett prestigelöst sätt hanterar och löser olika situationer ser vi som en självklarhet Du är helt enkelt en trygg person som kan driva uppgifter självständigt och samtidigt förstå vidden av samarbete i en föränderlig arbetsmiljö!

   Intervjuer sker löpande, så känner du att rollen som HR koordinator på ALD Automotive skulle kunna vara något för dig, sök denna roll redan idag för imorgon kan det vara för sent!

   ALD Automotive AB

   ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag med nära 1,76 miljoner bilar och 6 500 medarbetare i 43 länder. ALD Automotive är ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet, oavsett hur många bilar det handlar om. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.se

   Arbetstid/Varaktighet

   Avser en direktrekrytering till kund på 1 år med mycket goda chanser till en tillsvidareanställning
   Heltid med kontorstider (40h/v)
   Start enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!
   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.
   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

    

   Nyckelord: HR, HR koordinator, administratör, rekrytering, Täby