HR/Lön

2021-08-02

HR-koordinator till Medley – Vilken möjlighet!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du i början av din karriär inom HR och vill arbeta på ett företag inom friskvård och hälsa? Är du serviceminded, kommunikativ och analytisk? YES- Då kan du vara en perfect match!

   Vi söker för rekrytering till Medley en driven HR-koordinator. Här får du möjlighet att utvecklas och växa i en fantastiskt rolig roll och samtidigt bidra till en bättre folkhälsa.

   Medley är Sveriges ledande aktör i bad- och friskvårdsbranschen med verksamhet i simhallar, gym och gruppträning både på land och i vatten. Här blir du en viktig del i ett team där varje medarbetare gör skillnad, varje dag.

   Om tjänsten

   I denna spännande roll kommer du arbeta på Medley trevliga supportkontor i Norrtull på Dalagatan 100. Här välkomnas du till ett härligt gäng där det är god stämning och en glad jargong – det är viktigt att ha roligt på jobbet! På kontoret arbetar 15 personer som alla brinner för friskvård och människors hälsa. Du blir en viktig del i ett team som tillsammans ansvarar för att hålla hög kvalitet i det dagliga arbetet. Du kommer att rapportera och arbeta i ett nära samarbete med Medleys kompetenta HR-chef. Hon kommer dela med sig av sina kunskaper och coacha dig till att bli en riktig mästare inom HR. Tjänsten är på heltid (38,5 timmar/veckan, flextid) med start i september eller enligt överenskommelse.

   Arbetsuppgifter

   I rollen som HR-koordinator kommer du bland annat:

   • Agera anläggningschefernas kontaktperson vid olika frågeställningar kring tex. arbetsrätt och rehab ärenden
   • Vara systemadministratör för Hogia, Quinyx, Oneflow samt Teamtailor
   • Delaktig i projekt för implementering av nytt kollektivavtal 2022
   • Ansvarig för personalhandbok och samtliga policys inom HR området
   • Hantering av pension och försäkringar
   • Administrera medarbetarundersökningar
   • Agera koordinator till Medleys externa part som hanterar löner
   • Hantera vissa delar i löneprocessen, exempelvis utläggsredovisning
   • Hantering och rapportering av statistik inom löneområdet
   • Ansvara för den årliga lönekartläggningen
   • Driva olika HR-projekt
   • Övrig HR-administration

   Medley erbjuder dig

   • Ett roligt och inspirerande arbete i ett expansivt företag, med goda möjligheter till personlig utveckling
   • Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus
   • Generösa förmåner och möjlighet att träna på alla Medleys anläggningar

   Vi söker dig som

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:

   • Utbildning inom PA/HR eller motsvarande
   • 1-3 års erfarenhet inom HR
   • Kunskaper i arbetsrätt, kollektivavtal
   • Systemvana och ett intresse för IT system
   • Erfarenhet av löneprocessen är meriterande
   • Erfarenhet av lönesystem och schemaläggningssystem är meriterande

   Dina personliga egenskaper

   Medleys värderingar är viktiga och genomsyrar hela verksamheten och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du tillhör en servicefunktion söker vi dig som har ett ödmjukt förhållningssätt och förmåga att skapa kontakt och bygga relationer och samarbeten. Du är en driven, ansvarstagande, självgående person som trivs med att arbeta i team och har förmågan att driva Du trivs med att arbeta proaktivt och lösningsorienterat, är strukturerad och har förmåga att snabbt se helheten.

   Låter detta som något som passar dig? Perfekt! Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. I samband med rekrytering begär vi utdrag ur polisens belastningsregister. Varmt välkommen med din ansökan!

   Om Medley

   Medley är Sveriges största privatägda operatör av bad- och friskvårdsanläggningar. Medleys uppdrag kommer i huvudsak från kommuner som vill ha hjälp med att driva, förvalta och utveckla verksamheten i simhallarna. Medley ökar nyttjandegraden i bassängerna, engagerar fler besökare till en lägre kostnad för skattebetalarna och bidrar till att den svenska hälsotrenden breddas.
   Medleys affärsidé är att driva familjära, inspirerande mötesplatser för upplevelser, träning och hälsa, i vatten och på land. Vi ska hjälpa våra uppdragsgivare att få ut maximal effekt av simhallarna i relation till simkunnighet och folkhälsa. Det ska dessutom göras på ett hållbart sätt.
   Medley har en tydlig värdegrund som baserar sig på fyra kärnvärden, Omtanke, Nyfikenhet, Handlingskraft och Ansvar. Läs gärna mer på www.medley.se

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.