Kontor/Administration

2020-01-16

Inkassomedarbetare till Siemens financial services

Västerbottens län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en stjärna på att hantera kunder på ett ödmjukt och professionellt sätt? Vill du ingå i ett peppande team på ett omtyckt bolag? Läs då vidare och sök jobbet idag!

   Vi söker en riktig servicestjärna till ett spännade konsultuppdrag till vår kund Siemens financial services i Umeå. Detta är ett uppdrag på heltid med start snarast och förväntas pågå 6 månader med goda chanser till förlängning - vilken möjlighet va?

   Rollen i stora drag samt vem vi söker

   Här blir blir du en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Du ingår i ett litet team på 3 personer som alltid ser till att ha trevligt tillsammans. Som inkassomedarbetare på Siemens är ditt uppdrag att kontakta företagskunder som inte betalat i tid och har förfallna fakturor. Kontakten sker via telefon eller mail. Det är därför viktigt att du har telefonvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. För att passa i rollen krävs att du har en vänlig framtoning gentemot kunder och är lyhörd. Det är en fördel att ha ekonomisk utbildning eller tidigare erfarenhet av att jobba med inkassoarbete eller kundreskontrafrågor. Kunskaper i norska språket är meriterande för denna tjänst men är absolut inte ett krav.

   Låter det där som du? Vänta inte på bättre tider! Sök rollen idag och öka dina möjligheter att knipa detta attraktiva konsultuppdrag!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling