Försäljning/Marknad

2021-05-25

Innesäljare för utvecklande tjänst till spännande bolag

Östergötlands län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du jobba på ett företag som gör nytta och räddar liv? Nu har du chansen att bli en del av Verisure -ett företag i framkant som erbjuder dig en spännande och fartfylld miljö där

   du, tillsammans med dina kollegor, blir en del av ett viktigt syfte!

   Verisure är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för hemmet. Företaget växer snabbt och har idag 2,7 miljoner kunder fördelade över 14 länder i Europa och Sydamerika. Till deras kontor i Linköping söker vi nu deras nya sälj-stjärna. Det är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående. Den här tjänsten passar dig som är tävlingsinriktad, har ett eget driv och som helt enkelt gillar mycket kundkontakt.

   Om tjänsten

   Som säljare blir du en del av ett team på 13 härliga kollegor som tillsammans peppar och stöttar varandra. Telefonen blir ett av dina viktigaste verktyg då det är genom den du drar in all Business.
   Ringer jag helt kalla samtal tänker du? Nej, det gör du inte! Du kommer jobba med kunder som kommit i kontakt med Verisure via olika samarbetspartners eller som på ett eller annat sätt visat intresse för Verisure sedan tidigare.
   Du kontaktar kunderna via telefon och informerar dem om Verisures olika lösningar och målet är såklart att få dem att välja, inte bara Europas, utan även Sveriges ledande larmleverantör. Varje kundbehov är unikt och dina kollegor eller din Coach finns alltid nära till hands för att hjälpa dig att hitta den optimala lösningen för kunden.

   Verisure är på en viktig tillväxtresa och för rätt person finns det fina möjligheter att bli en del av den. För dig som jobbar här får du en gedigen utbildning och coachning av Verisures helt egna säljcoacha. Flera av medarbetarna som jobbar här har byggt fina karriärer inom bolaget så här har du verkligen en chans att bli en riktigt grym säljare!

   Vem är du?

   • Driven- har förmågan att pusha och utmana dig själv.
   • Resultatinriktad – du gillar att nå dina resultat och gärna överträffa dem
   • Tävlingsinriktad – Blomstrar du i en tävlingsinriktad miljö så brukar du trivas bra hos oss.
   • Strukturerad – Du kan planera din dag och vet vad du behöver göra för att åstadkomma dina mål.
   • Har flytande kunskaper i Svenska i tal och skrift
   • Ett belastningsregister utan anmärkning då det är ett krav från Länsstyrelse 
   • Meriterande om du har tidigare erfarenhet försäljning/kundservice

   Arbetstid/Varaktighet

   Tjänsten är på heltid med start omgående.
   Du blir direktrekryterad av Verisure.
   Arbetstider: 8-17:00

   Passar den här beskrivningen in på dig? Kul! Sök tjänsten redan idag. Vi jobbar med löpande urval och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.