Kontor/Administration

2019-06-18

Isländsktalande kundservicemedarbetare till vår kund i Stockholm

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Talar du Isländska och älskar att arbeta med service. Sök då till rollen som kundtjänstmedarbetare till vår kund i Stockholm

   Tjänsten
   Just nu söker vi en Isländsktalande Kundservicemedarbetare till en av våra kunder. Du kommer att arbeta mot den Isländska/svenska marknaden mot både privatpersoner och företagskunder. Du kommer att tillhöra ett team som tillsammans jobbar i en internationell och trivsam miljö. Du kommer att ha ett stort fokus på att leverera bästa möjliga service. Företaget sitter i Stockholm med närhet till kollektivtrafik. Tjänsten är på 100% med start så snart som möjligt. Detta är ett konsultuppdrag på 1 år då du är anställd som konsult via Placera Personal med mycket goda möjligheter till förlängning eller fortsatt anställning hos kundföretaget.

   Arbetsuppgifter
   Som Kundservicemedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:
   • Besvara inkommande sälj- och Kundservicesamtal samt E-post från såväl privat- som företagskunder
   • Aktivt arbeta med merförsäljning, kundlojalitet och winback
   • Olika typer av administration

    Kvalifikationer
   För att passa och lyckas i rollen som Kundservicemedarbetare ser vi att du har följande bakgrund:
   • Tidigare erfarenhet från service- och/eller säljyrke
   • Vana av att jobba med tydliga mål
   • Flytande kunskaper i Isländska
   • Meriterande är om du även har kunskaper Svenska och/eller Danska.

   Personligt
   Vi söker dig som har ett genuint intresse för Kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande.

   Intresse för tjänsten?
   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Sökord: isländska, kundservice, kundtjänst, service, 

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!