Ekonomi/Bank/Finans

2018-07-20

Junior Controller till Cerveras HK i Stockholm

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du tidigare erfarenhet av redovisning och ett brinnande intresse för analys och vill in i en controllingroll? Då ska du söka tjänsten som junior controller redan idag!

   Företaget
   Cervera är en ledande butikskedja inom matlagning, servering och dekorationer för hemmet med 75 butiker i Sverige. De är inne i en mycket spännande förändringsfas för att stärka sin roll som branschens specialist. Med kundmötet i fokus har de lanserat en ny visuell identitet, ett nytt butikskoncept och satsar på att kunna erbjuda en köpupplevelse som utgår från deras kunders behov och önskemål där den digitala transformationen är en viktig parameter. Cervera söker nu en junior controller på heltid till en spännande och utvecklande roll där du kommer att arbeta på deras huvudkontor som ligger i centrala Stockholm där ca. 50 personer arbetar idag. Detta är det perfekta steget i din fortsatta karriär för dig som vill in i en roll som controller och där du kommer att hamna på en härlig arbetsplats med allt från kollektivavtal, friskvårdsbidrag och årlig kick-off.

   Tjänsten
   I rollen som junior controller utgör du ett stöd för bolagets verksamheter och ingår i ekonomiavdelningen som utöver dig, består av CFO, redovisningschef, 3 redovisningsekonomer samt business controller. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med finansiella analyser av verksamheten, kassaflöde samt budget och prognosarbete. Du kommer att stötta redovisningsfunktionen med expertis och felsökning vid behov samt att analysera och följa upp nyckeltal och med hjälp av nyckeltalen arbeta fram och föreslå långsiktiga strategier. Du förväntas vara en resurs och stöd för VD, CFO och redovisningschef samt samarbeta med övriga avdelningar när det gäller finansiell uppföljning och information. Utöver detta är projektarbete och förändringsledning två viktiga områden som ingår i rollen. Detta är ett så kallat hyrköp där du under de första 6 månaderna kommer att jobba som konsult via oss på Placera Personal och därefter gå över i en anställning hos Cervera om båda parter är nöjda.

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen som junior controller hos Cervera ser vi att du har följande bakgrund:

   • Eftergymnasial examen inom ekonomi med redovisningsinriktning
   • Erfarenhet av redovisning och rapportering
   • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
   • Goda kunskaper i Microsoft Excel samt resterande Office-paket
   • Meriterande men inget krav, är om du har kunskap inom makroprogrammering och/eller SQL
   • Meriterande men inget krav, är om du har kunskap inom BI-system och Data Warehouse

   Personligt
   Vi tror att du är en ansvarstagande person med en stark analytisk förmåga, är strukturerad och noggrann. Du har förmågan att jobba effektivt och van med att jobba mot tighta deadlines. Är du dessutom driven, kommunikativ och har förmågan att se helheten är detta rollen för dig!

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

    

   Nyckelord: controller, junior controller, redovisningsekonom, Excel