Ekonomi/Finans

2022-11-16

Junior cost controller till X-SAM/Hillebrand

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du i början av din karriär och vill utveckla dina kunskaper inom ekonomi? Vill du dessutom arbeta på ett företag i en spännande bransch med vassa kollegor och högt i tak? Se hit!

   Vår kund X-SAM söker nu efter en driven ekonom i början av sin karriär som vill utveckla sina kunskaper inom ekonomi. Här välkomnas du till ett gäng på 14 personer med bra stämning och högt i tak. I rollen som Junior cost controller kommer du att arbeta tätt ihop med deras analytiker och rapportera till Operations Manager.

   Detta är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse och 6 månader framåt, med chans till förlängning och anställning hos X-SAM. Du anställs initialt av The Place och arbetar som konsult på JF Hillebrand.

   Låter det som något för dig? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

   Din roll och ditt ansvarsområde

   I rollen som Junior cost controller kommer du att arbeta nära processen från order till slutleverans och primärt ansvara för att skapa avräkningsunderlag för åkerier och kunder. Detta arbete kräver en del analysarbete genom att följa upp volymer och prislistor. Du kommer också arbeta med stora fakturaflöden som ska konteras och attesteras samt övriga administrativa uppgifter som KPI-uppföljning och att följa upp frågor från kunder avseende fakturor och leveranser.

   Vem är du?

   För att trivas i rollen som Junior cost controller tror vi att du har en examen inom ekonomi och är i början av din karriär. Du är också en person som blir motiverad av en arbetsplats med högt tempo och där du får chans att visa framfötterna. Vi tror även att du har en god uppfattning kring de ekonomiska grunderna och att du har erfarenhet av kontering och attestering av fakturor i ett affärssystem. Vidare tror vi att du gillar att jobba med människor, och ser dig själv som en dedikerad lagspelare.

   Kvalifikationer du har:

   • En eftergymnasial utbildning inom ekonomi
   • Tidigare erfarenhet av fakturahantering
   • Goda kunskaper i Officepaketet särskilt Excel
   • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
   • Det är meriterande om du har en bakgrund inom transport/lager

   Arbetstid

   Arbetstider: 8-17:00 med möjlighet till flex
   Plats: Jordbro, Haninge
   Start: omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

   Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

   Om X-SAM Operations

   X-Sams idé är enkel, men har visat sig smått genial. Företaget erbjuder kundanpassade, effektiva logistiklösningar till deras kunder med behov av transport av pall- och styckegods inom Sverige. Deras logistiknätverk baseras på 18 samverkande cross-docks/terminaler (X) som hanterar samdistribution (Sam) för kunder med mottagare i hela Sverige. Deras handplockade nätverk av samarbetspartners, en dynamisk, trimmad organisation och kraftfulla IT-stöd ger dem en unik förmåga att ta ansvar för kundens leverans och administration – från kaj till slutkund.
   "Tillsammans mäter och utvecklar vi löpande vår leveransförmåga, leveranstid, leveranskvalitet och kostnadseffektivitet."

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.