Försäljning/Marknad

2019-06-10

Junior digital kommunikatör till Placera Personal

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en nyexad kommunikatör eller har du ett par års erfarenhet av kreativt contentskapande för webb och sociala medier? Se hit!

   Tror du också på att ständigt hänga med i det digitala landskapet? Vill du dessutom vara med på en spännande utvecklingsresa där du har alla chanser att komma med kreativa idéer från start - då har vi drömjobbet för dig!

   Om dig och rollen
   Vi växer och söker nu en modig och driven digital kommunikatör som inte räds utmaningar. Du är en vass skribent och har du dessutom ett öga eller två för videoredigering är det ett stort plus. Instagram, Facebook och andra sociala medier är arbetsredskap du hanterar med bravur och användarstatistiken hjälper dig styra innehållet.

   Hos oss får du stora möjligheter att arbeta och utvecklas i en kreativ, bred och spännande roll inom digital kommunikation. Det pågår många stora och roliga kommunikationsprojekt hos oss just nu och du kommer in i ett läge med en unik chans att påverka från start. Detta ser vi fram emot att berätta om mer under en eventuell intervju för rollen.

   I rollen som digital kommunikatör arbetar du i ett nära samarbete med kommunikationsansvarig samt sälj- och rekryteringsorganisationen.

   Om oss
   Placera Personal brinner för det meningsfulla arbete som vi gör varje dag – att sätta människor i arbete. Vi jobbar för en väl fungerande arbetsmarknad där alla människor får de bästa möjliga förutsättningarna, oavsett ålder och bakgrund. Med 30 års erfarenhet är vi är ett av Sveriges mest erfarna rekryterings- och konsultföretag. Vi tror på långsiktiga relationer och jobbar utifrån vår stabila värdegrund: nyfikenhet, hängivenhet och trygghet.

   Vi som jobbar internt på Placera Personal är ett sammansvetsat och skönt gäng som tillsammans arbetar för att nå framgång. Vi är kunskapsdrivna, målinriktade och engagerade. Vi har dessutom väldigt roligt under arbetsdagen och skrattar mycket tillsammans. Tycker du om att gymma eller vill du hellre spela pingis, ett parti kortspel eller kanske bara hänga med trevliga kollegor över en god lunch? Då kan vi även garantera många sköna lunchpauser.

   Inom kort kommer vi att byta lokaler till någonstans i city. Idag sitter vi i trevliga lokaler i Kista Science Tower nära tunnelbana, gym, shopping och restauranger.

   Arbetsuppgifter
   I rollen som digital kommunikatör har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Målgruppsanpassat content till olika kanaler, t.ex. hemsida, sociala medier och mailutskick
   • Skapa videos; korta filmer till t.ex. Instagram och LinkedIn
   • Stötta säljorganisationen med säljmaterial och mailkampanjer
   • Följa upp och mäta resultat

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen ser vi följande bakgrund/kompetens som lämplig:

   • Utbildning inom kommunikation eller likvärdig dokumenterad erfarenhet
   • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
   • Erfarenhet av kreativt skrivande
   • Erfarenhet av att producera content till sociala medier
   • Erfarenhet inom videoredigering och/eller foto är starkt meriterande
   • Hanterar verktyg som Photoshop, Google analytics och Facebook business manager

   Personliga egenskaper
   För att passa i rollen tror vi att du liksom vi andra på Placera Personal har ett stort driv och engagemang. Du tycker om utmaningar, är flexibel, nyfiken, modig och vågar testa nya saker. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta i team samtidigt som du är självgående och tar egna initiativ.

   Arbetstid/Varaktighet
   Tjänsten är på heltid med flextid.
   Önskad start i mitten av augusti – tills vidare.

   Låter detta spännande och som något som passar dig? Vill du vara med på vår framtida resa?
   Sök tjänsten redan idag! Rekryteringsprocessen kommer pågå fram till senast 5/7.