Ekonomi/Bank/Finans

2018-05-22

Junior ekonomiassistent till välkänt bolag

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en nyexaminderad ekonom som är tillgänglig för uppdrag omgående? har du dessutom viss erfarenhet av kundreskontra kan detta vara något för dig!

   Företaget
   Vår kund har varit verksam i över 60 år i Sverige. De arbetar med olika verksamheter som förebygger och hjälper människor på olika vis. Det kan röra sig om assistans, vård, hälsa, rehabilitering med mera. Till deras kontor på Lidingö söker de nu en junior ekonomiassistent med start omgående.

   Tjänsten
   Som junior ekonomiassistent kommer du arbeta du främst med påminnelsehantering. Du skapar påminnelserna, svarar på frågor från kunder och leverantörer via mail och telefon samt gör utskick och sköter inkassohanteringen. Du stöttar också upp dina kollegor på kund- och leverantörsreskontran med olika arbetsuppgifter. Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig till mitten av oktober med stora möjligheter till förlängning.

   Kvalifikationer 
   För att passa in i denna roll ser vi att du stämmer in på följande

   • Du har en avslutat utbildning inom ekonomi
   • Du har viss erfarenhet av arbete med ekonomiuppgifter
   • Du har god systemförståelse

   Personligt
   Som person är du nyfiken, social och analytisk. Du är ansvarstagande, flexibel inför nya arbetsuppgifter och bidrar till ett positivt klimat. Vidare har du ett ödmjuk tillvägagångsätt inför arbetsuppgifter och mot dina kollegor.

   Arbetstid/Varaktighet
   heltid 40h/v
   Start: Omgående ca 5 månader med god möjlighet till förlängning

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.