Ekonomi/Bank/Finans

2019-06-13

Junior fakturamatchare till Apoteket

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du intresserad av ekonomi och vill ta ditt första kliv i karriären? Vill du jobba på ett företag i framkant? Sök då tjänsten som junior fakturamatchare till Apoteket

   Tjänsten
   Till Apotekets huvudkontor i Arenastaden söker vi nu en junior fakturamatchare. För att passa i rollen tror vi att du är i början av din ekonomikarriär och har ett intresse för ekonomi och vill utveckla dig inom området. Som junior fakturamatchare kommer du att stötta fakturamatcharna i deras roll och hantera och förebygga fakturaavvikelser, bevaka och följa upp krediter samt utreda felaktigheter gällande pris och kampanj. Du kommer även ha mycket extern kontakt med leverantörer och bredda ut dina kontakter inom logistik, ekonomi, inköp och marknad på Apoteket AB. Som junior fakturamatchare tillhör du avdelningen för varuförsörjning och du kommer att arbeta nära fakturamatcharna och logistikkoordinatorerna.

   Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och tre månader framåt men med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid med arbetstiderna 8.00-17.00. På slutkandidat kommer ett utdrag ur UC att göras. 

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som junior fakturamatchare:

   • Du är i början av din karriär inom ekonomi och behöver ingen tidigare erfarenhet.
   • Du har en fullständig gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi. Det är meriterande om du har någon övrig eftergymnasial ekonomiutbildning men inget krav.
   • Tidigare arbetslivserfarenhet inom logistik/lager är meriterande då du kommer arbeta nära logistikteamet.
   • Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

   Personligt
   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en person som har lätt för att samarbeta och som trivs med att arbeta i team. Vidare är du en glad och positiv do:er som gillar att arbeta noggrant och strukturerat.

   Intresse för tjänsten?
   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

   Om Apoteket
   Apoteket erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Apoteket är ett av Sveriges starkaste varumärken och har högt anseende, inte minst när det gäller läkemedel och hållbarhet. Även sortiment och samhällsansvar får högt betyg i flera undersökningar.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.