Ekonomi/Bank/Finans

2021-11-09

Junior Financial controller till innovativt bolag!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Nu har du chansen att utvecklas i rollen som junior Financial Controller på ett innovativt och internationellt bolag! Läs vidare och sök tjänsten idag!

   Vi söker för långt konsultuppdrag till vår uppskattade kund i Solna en Financial Controller som är taggad på en ny utmaning. Vårt kundföretag är ett globalt medicintekniskt företag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalisering i mer än 165 år. Företaget är verksamt i mer än 200 länder, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har företaget funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Arenastaden, Solna.

   Uppdraget

   I rollen kommer du att arbeta brett med redovisning och ekonomiadministration i samarbete med dina nordiska kollegor. Det här är en roll som är perfekt för dig som är nyutexaminerad ekonom med något års erfarenhet inom ekonomiområdet. Du får möjlighet att jobba på ett stort internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter, där du får lära dig mycket på plats. Detta konsultuppdrag är på heltid och kommer att pågå i 12 månader, med start så snart som möjligt. Du kommer att utgå från kontoret i Solna med möjlighet att arbeta på distans.

   Rollen

   Dina ansvarsområden kommer bland annat att vara:

   • Bistå med ekonomisk information till interna intressenter
   • Kostnadsuppföljning och rapportering
   • Ta fram underlag till interna och externa revisioner
   • Utföra interna revisioner
   • Löpande bokslutsarbete
   • Vidarefaktureringar
   • Generell ekonomiadministration

   Dina tidigare erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen ser vi att du har:

   En eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt 1-3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
   Goda kunskaper i Microsoft Office, särskilt Excel
   Mycket goda kunskaper i både tal och skrift på såväl svenska som engelska

   Du som person

   Vi ser gärna att du är noggrann, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken, har en stor vilja att lära dig mer och du längtar efter att utvecklas i din roll som Financial controller. Du tar egna initiativ och det du inte vet idag tar du reda på. Du strävar efter att förstå processer och hur man kan använda affärssystem effektivt.

   Arbetstid/Varaktighet

   Arbetstid: Heltid, flextid
   Uppdragsperiod: Omgående - 12 månader framåt

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.