Kontor/Administration

2022-04-12

Junior kundservicemedarbetare med tekniskt intresse!

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du nyexad student? Har du servicekänsla och ett tekniskt intresse? Ta en titt på det här konsultuppdraget hos Sandvik!

   Om företaget
   Sandvik Mining and Rock Solutions (SMR) är en ledande leverantör av utrustning, verktyg, tjänster, support och tekniska lösningar för gruvindustrin. Vår säljfunktion har som uppdrag att bemöta och serva våra kunder, samt stötta dem i deras behov kring maskindelar, utrustning och verktyg. Vi har flera Customer Support Centers spridda över världen med målsättningen att erbjuda support, service och säljstöd i världsklass.

   Om tjänsten
   Sandvik Mining and Rock Solutions har sitt kundservicecenter i Järfälla. Vi på The Place söker just nu dig som är relativt ny på arbetsmarknaden och som gillar att hjälpa kunder, har ett tekniskt intresse och som vill jobba med service i en internationell miljö. Det här är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av The Place och jobba ute hos vår kund, uppdraget är med start omgående och slutar sista augusti men med möjligheten att uppdraget förlängs.

   Arbetsuppgifter
   I rollen som kundservicemedarbetare har du följande arbetsuppgifter:

   • Supportera kunder med olika frågor och ärenden gällande Sandvik Mining och Rock Solutions produkter och tjänster (via e-mail)
   • Hantera inkommande ordrar
   • Hantera allmän system- och processadministration, inklusive datafelhantering

   Kvalifikationer
   För det här uppdraget sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper och drivkrafter. Vi söker dig som är en positiv och engagerad person och som tycker om att ge kundservice i världsklass. Vidare är du en problemlösare och tycker om att arbeta i ett stundtals högt tempo.

   Vidare söker vi dig som har:

   • God datorvana och erfarenhet av att arbeta med Office 365
   • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska
   • Om du har förståelse och intresse för teknik inom Sandviks bransch är det meriterande
   • Det är också meriterande om du behärskar norska men inget krav 

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.