Försäljning/Marknad

2019-05-16

Junior Marknadskoordinator

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du ett starkt intresse för varumärken, kommunikation och marknadsföring? Vill du arbeta på ett av Sveriges största försäkringsbolag? Se hit!

   Tjänsten
   Just nu söker vi en junior marknadskoordinator till vår kund som är ett av Sveriges största försäkringsbolag. För att stärka upp Varumärkesgruppen hos kunden söker vi en passionerad marknadskoordinator som brinner för att driva egna projekt och vill vara delaktig i den dagliga verksamheten.
   Ingen dag kommer att vara den andra lik, så det viktiga är att du har ett starkt intresse för varumärken och är beredd att hugga i där det behövs.
   Detta är ett konsultuppdrag på heltid fram till årsskiftet.

   Arbetsuppgifter
   I rollen som marknadskoordinator kommer du bland annat ha följande arbetsuppgifter:

   • Underhålla och uppdatera innehållet i företagets gemensamma digitala plattformar (visuell identitet/profilprodukter)
   • Driva och koordinera ett antal egna projektströmmar/ kampanjer för att stärka varumärket
   • Supportera i ad-hoc frågor som dyker upp i den dagliga verksamheten

   Kvalifikationer
   För att passa in i denna roll ser vi att du stämmer in på följande:

   • Efter gymnasieutbildning inom relevant område för tjänsten
   • Starkt intresse för varumärken, kommunikation och marknadsföring
   • God kommunikativ förmåga. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

   Har du tidigare arbetat med att administrera material på digitala plattformar eller varit projektledare/marknadskoordinator inom marknadsföring eller kommunikation så är det ett stort plus.

   Personligt
   Som person är du en strukturerad och kreativ doer. Du är lyhörd och har hög servicegrad.
   Du är med andra ord en driven och passionerad marknadskoordinator som ser till att saker faktiskt händer!

   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.
   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Arbetstid/Varkatighet:
   Heltid, Omgående tom 2019-12-31 (god möjlighet till förlängning)
   Lön: Enligt överenskommelse