Kontor/Administration

2021-03-19

Junior Operations Support till ALD i Lund

Skåne län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Ta chansen och bli en del av ALD Operations härliga team i Lund! De söker två administrativa stjärnor för ett vikariat där du blir anställd direkt av ALD. Sök idag, då urval sker löpande!

   För ALD´s räkning söker vi två personer till Operations Support till kontoret i Lund. Du kommer arbeta i en bred och varierande roll där administration är ledordet. Det är därför viktigt att du är en administrativ stjärna som tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang.

   I din roll så arbetar du med support via mail till kunder/förare, administration kring inkommande fakturor avseende leasingavgifter, parkering, skatter mm. Samt arkivering av dessa. I teamet hjälps ni även åt med posthantering, utskick till utlandet samt övrig administration. I rollen kommer du få upplärning i nuvarande internt system, men då ALD genomgår ett systembyte så kommer även upplärning i det nya systemet ske under vår/sommar.

   Tjänsten är på heltid, måndag-fredag 08.00-17.00 och du kommer sitta på ALD´s kontor i Lund. Vi ser att du kan starta så fort som möjligt och vikariatet löper på till och med 30/8, med chans till förlängning. Du blir direktanställd av ALD.

   Vem tror vi att du är?

   För att snabbt komma in i rollen hos ALD, tror vi att du har följande bakgrund:

   • Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice
   • God datorkunskap och goda kunskaper i MS Office
   • Har du ett tekniskt/bilintresse så är det mycket meriterande
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en ödmjuk teamspelare som lyssnar på både dina kollegor och kunder. Du klarar att arbeta i ett högt tempo och hantera flera olika uppgifter parallellt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och tar stort ansvar. Vidare är du positiv till förändringar och kan hålla en hög motivationsnivå.

   Vi är ett av Sveriges ledande leasingföretag

   I snart 20 år har vi hjälpt svenska företag att hitta rätt leasingbil och rätt finansiella lösningar. ALD Automotive förvaltar mer än 1,5 miljon tjänstebilar för våra kunder över hela världen och närmare 26 000 av dem rullar på våra svenska vägar. Vårt internationella nätverk bidrar till vår gedigna bilkunskap och vår vana att jobba med miljöperspektivet kopplat till tjänstebilar. Främst är det dock det dagliga mötet med våra kunder som driver oss i vår utveckling.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffor blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Nyckelord: Operations support, administration, kundservice, ALD, Lund