Kontor/Administration

2022-02-25

Junior PIM-Administratör till spännande handelskoncern

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en noggrann och strukturerar person som vill jobba inom administration? Tillgänglig omgående? Strålande - då kan vi ha ett toppenjobb till dig!

   Vi söker för långt konsultuppdrag till en av våra uppskattade kunder en Junior PIM-administratör med start omgående. Det här är en fin möjlighet för dig som vill fortsätta utvecklas inom administration och som är taggad på ett nytt långsiktigt uppdrag. 

   Rollen och uppdraget

   Vår kund är en handelskoncern med det svenska kontoret i Kista. I rollen som Junior PIM-administratör kommer du att jobba med administration av artiklar för ett av koncernens bolag och ha kontakt med leverantörer. Du ingå i ett masterdata team och rapportera till bolagets Masterdata manager. Det här är ett konsultuppdrag på heltid via oss på The Place med start omgående och sträcker sig till maj 2023. 

   Din bakgrund

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:

   • Tidigare erfarenhet av administration
   • Tidigare erfarenhet administration av artiklar är meriterande
   • Goda IT-kunskaper och god kunskap i Excel
   • Flytande svenska och mycket god engelska i tal och skrift

   Vem är det vi söker?

   Vi söker dig som trivs i en administrativ roll där din noggrannhet och strukturerande förmåga är din framgångsfaktor. Du är ödmjuk, ambitiös, ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga. 

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.