Logistik/Inköp/Order

2023-03-20

Junior Strategisk inköpare till TK Elevator koncernen!

Stockholms län Tillsvidare 2023-04-16 | 15 dagar kvar

   Är du junior inom Strategiskt inköp och vill arbeta på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter och framtidsutsikter? Se hit!

   Som Junior Strategisk inköpare på TK Elevator kommer du att tillhöra inköpsavdelningen och ha mycket kontakt med kollegor både i Sverige och Norden. Du är placerad på TK Elevators huvudkontor i Stockholm/Skärholmen men kommer även göra en del besök på kontoren i Göteborg, Malmö och Borås för att hälsa på dina arbetskamrater. Detta är en heltidstjänst med möjlighet till flextid och distansarbete några dagar per vecka.

   Detta är en form av rekrytering där du är anställd av oss på The Place de första 6 månaderna med intentionen att om båda parter är nöjda bli överrekryterad direkt till kundföretaget. Tillträde är snarast med hänsyn till uppsägningstid men vi ser gärna att du kan börja hos TK så snart som möjligt.

   Om rollen

   I rollen som Junior Strategisk inköpare kommer du att komma in och stötta upp inköpsavdelningen och hjälpa till och ansvara för konsolideringen av deras fem nyförvärvade bolag. Du kommer att se över avtal, volymer och priser och implementera dessa konsolideringseffekter. Du rapporterar till Head of Supply Chain and Purchasing, Nordics som också kommer att finnas som ett stöd och du kommer även att ha ett nära samarbete med Fleet manager och övriga kollegor. Efter ca ett halvår kommer du att kunna lägga mer fokus på att omförhandla redan befintliga avtal och hitta nya leverantörer. Detta är alltså en roll du kan växa i och det finns stora utvecklingsmöjligheter på företaget. På huvudkontoret i Norden sitter ca 50 medarbetare på avdelningar som försäljning, nyinstallation, HR och ekonomi. De arbetar i affärssystemen Visma och SAP och kommunikationen sker på både svenska och engelska. Parkeringsplatser och laddningsstolpar finns för dig som åker bil till arbetet i anslutning till lokalerna. På tisdagar serveras det en trevlig frukost för den som är hungrig.

   Arbetsuppgifter

   I rollen som Junior Strategisk inköpare på TK Elevator kommer du att:

   • Se över och samla in volymer, priser och avtal
   • Fastställa kravspecifikationer
   • Förbereda upphandlingar
   • Delta och i vissa fall självständigt driva upphandlingar
   • Följa upp och rapportera besparingar

   Vem söker vi?

   För att lyckas i rollen som Junior Strategisk inköpare hos TK Elevator tror vi att du är i början av din karriär som Strategisk inköpare. Du kanske är nyexaminerad eller har några års yrkeserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har en god förståelse, en vilja att lära dig mer och att du har ett genuint intresse för inköp och upphandling. Vi ser även att du är en person som ser långsiktigt på denna roll och vill växa tillsammans med företaget. Vidare är du noggrann, analytisk och är duktig på att läsa och förstå avtal. Du är en social och glad person som är prestigelös, samarbetsvillig och bidrar till en trevlig stämning bland kollegor.

   Kvalifikationer

   För att lyckat och göra succé i rollen som Junior Strategisk inköpare till TK Elevator tror vi att du har:

   • Eftergymnasial utbildning inom Strategiskt inköp
   • Erfarenhet av administration eller liknade arbetsuppgifter
   • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både i tal och skrift
   • Goda kunskaper i Officepaketet och Excel
   • Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbetat med avtal gällande underleverantörer

   Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

   Om TK Elevators verksamhet

   På TK Elevator strävar vi efter att göra städer till de bästa platserna att bo i genom att verka i en industri som förflyttar över 1 miljard människor varje dag. Vi utvecklar vår verksamhet genom att driva branschnormen och främjar en kultur av internt och externt samarbete. Vi bygger ständigt vidare på vår unika ingenjörskapacitet för att optimera befintliga, samt skapa nya produkter och lösningar för våra kunder, som tillgodoser verkliga mobilitetsbehov.

   TK Elevator fokuserar på hiss- och rulltrappsmarknaden i Sverige. Verksamheten är indelad in nyinstallation, modernisering, service och reparationer. Vi profilerar oss även som ett företag med ett starkt fokus på hälsa och säkerhet. Nordic Lift ingår i TK Elevatorkoncernen sedan hösten 2022.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Sökord: TK Elevator, inköpare, strategisk inköpare, konsultuppdrag, rekrytering, The Place