IT/Teknik

2020-10-06

Junior teknisk support till företag i Årsta

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du arbeta som IT-support på ett spännande företag inom kameraövervakning? Ta chansen och sök tjänsten hos vårt kundföretag i Årsta redan idag!

   Till vårt kundföretag som är placerat i Årsta, söker vi nu en driven junior supporttekniker för direktrekrytering. Tjänsten är på heltid. Vår kund arbetar i en föränderlig bransch inom ständig utveckling och du arbetar med företagskunder både reaktivt och proaktivt för att ge bästa tänkbara service och support. En del av arbetet kommer ske ute på fältet där du arbetar ute hos kunderna i olika projekt och driftsättningar. Du ingår i ett regionsteam och rapporterar direkt till Teamleader och COO.

   Dina primära arbetsuppgifter är:

   • Teknisk support mot återförsäljare och kunder
   • Administrativt arbete i ärendehanteringssystem
   • Medverka på mässor och seminarier
   • Hålla workshops med fokus på funktioner och kundnytta i system och produkter

   Vem tror vi att du är?

   För att passa i rollen hos vår kund tror vi att du har följande bakgrund:

   • Tidigare erfarenhet från IT-support/servicedesk eller motsvarande
   • Stort tekniskt intresse och naturlig fallenhet för nätverk
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Vi hoppas att du är en social, framåt och orädd person. Du har även en lugn och stabil sida och är pedagogisk. Vidare hoppas vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att du kan hantera stressiga situationer.

   Vart kommer du att arbeta?

   Vårt kundföretag är en av Nordens ledande distributörer av professionella elektroniska säkerhetsprodukter för inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passerkontroll samt därtill närliggande områden. Dem är lokaliserad med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn och har över 2000 återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffor blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Nyckelord: IT-support, supporttekniker, Årsta, servicedesk