Försäljning/Marknad

2021-03-18

Junior webbredaktör till Wella, start omgående på distans

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du taggad på ett uppdrag där du får vara med i ett globalt projekt på Wella Company? Kan du börja omgående? Toppen, då tycker jag att du ska läsa vidare!

   Vi söker för ett intressant och lärorikt konsultuppdrag till Wella Company två drivna konsulter som kan hantera publiceringsverktyg/CMS-system, content och SEO. Här får du möjlighet att arbeta i ett globalt projekt och verkligen se resultat av ditt arbete. Visst låter det kul? Det är det också!

   Rollen och uppdraget

   Som webbredaktör ingår du i en mindre projektgrupp med en konsultkollega i samma roll och en projektledare. Ni kommer tillsammans vara med i processen att byta ut ett av Wellas varumärkes nuvarande plattform. En ny hemsida ska lanseras i Sverige, Finland, Danmark och Norge i augusti och här blir du en viktig pusselbit i det arbetet. Du kommer bland annat vara med och flytta över, uppdatera och skapa ny content samt arbeta med SEO. Uppdraget är på heltid och på distans, startar 26/3 och förväntas pågå till den 10/8. Du får upplärning från kollegor i UK och förväntas sedan snabbt vara produktiv och ta eget ansvar, självklart med stöd från projektledaren. För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du är tillgänglig omgående. Det finns möjlighet till semester från mitten av juli till slutet av juli men för övrigt behövs du för att projektet ska gå i mål som förväntat. 

   Dina tidigare erfarenheter och personliga egenskaper

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:

   • Tidigare erfarenhet av något CMS-verktyg, gärna praktiskt men annars teoretiskt
   • Erfarenhet av att arbeta med SEO är meriterande
   • Flytande svenska och obehindrad engelska i tal och skrift
   • Flytande finska, danska eller norska är meriterande

   För att kunna leverera på detta uppdrag behöver du vara en driven och självständig person som är noggrann och levererar hög kvalité, är flexibel och har lätt för att samarbeta. 

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place!

   Om Wella Company

   Wella Company is one of the world´s leading beauty companies, comprised of a family of iconic brands such as Wella Professionals, Clairol, OPI, Nioxin and ghd. With 6,000 employees globally, presence in over 100 countries, Wella Company and its brands enable consumers to look, feel, and be their true selves. As innovators in the hair and nail industry, Wella Company empowers its people to delight consumers, inspire beauty professionals, engage communities, and deliver sustainable growth to its stakeholders.

   The Place – Where happy work happens

   Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling