Kontor/Administration

2018-04-11

Juniora Kundservicemedarbetare för framtida uppdrag!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Älskar du kundservice? Är det en drivkraft för dig att få hjälpa andra människor? Då ska du söka tjänsten som kundservicemedarbetare redan idag!

   För framtida uppdrag hos olika kunder runt om i Stockholm söker vi nu juniora kundservicemedarbetare. Efterfrågan på just denna kompetens är stor och därför vill vi träffa dig som söker dig till nya utmaningar inom detta område. Det kan röra sig om både direktrekryteringar till kund, samt konsultuppdrag.


   Arbetsuppgifter
   Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

   • Hantera och behandla inkommande telefonsamtal och mail
   • Orderadministration
   • Tillhandahålla service till externa och interna kunder
   • Registrera nya kunder
   • Allmän kundservice

   Kvalifikationer
   Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en kundtjänst eller inom serviceyrket samt lägger stor vikt vid att du är noggrann, ansvarsfull och arbetar med stort kundfokus. Vidare har du:

   • Motiveras av att arbeta med kundservice
   • God kommunikativ förmåga i tal och skrift
   • Goda kunskaper i Officepaketet
   • Erfarenhet av arbete i något affärssystem är meriterande 

   Personligt
   Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande.

    

   Är du redo för nya utmaningar i arbetslivet? Skicka in din ansökan redan idag. Denna annons är generell och vi letar kandidater för kommande uppdrag/rekryteringar hos våra kunder. Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

    


   Sökord: kundservice, kundtjänst, kundsupport, merförsäljning