HR/Lön

2022-03-28

Kandidatkoordinator till The Place 80-100%

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Söker du efter ett roligt jobb och världens härligaste team? Toppen – ge oss tre minuter av din tid så kan vi bevisa att du har hittat rätt!

   Vi söker just nu efter en kandidatkoordinator internt till oss på The Place! Som kandidatkoordinator hos oss kommer du att stötta upp utvecklingen av kandidat- och konsultnätverket inom våra olika specialistområden. På The Place hjälper vi varandra. Vi brinner för träffsäkra matchningar för kandidater och kunder som vill hitta varandra för såväl rekryteringsuppdrag som konsultuppdrag och du kommer att arbeta med båda delarna.

   So far so good? Grymt, läs vidare!

   Om rollen som kandidatkoordinator

   Som kandidatkoordinator har du en bred och koordinerande roll mot kandidat- och konsultmarknaden. Ditt främsta jobb är att stötta våra rekryteringsspecialister i utvecklingen av deras kompetensnätverk och att finnas som stöd genom hela rekryteringsprocesser. Ingen dag är den andra lik, och det är därför viktigt att du är flexibel och har en god förmåga att kunna prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter. 

   Rollen är operativ och passar dig som är kreativ och nyfiken, målinriktad och strukturerad. Du arbetar med leadsgenerering på kandidatsidan och har dagligen kontakt med personer som, aktivt eller passivt, söker ett nästa steg i karriären. För rätt person finns möjligheter att på sikt utveckla verksamhetsområdet och ta en del av ansvaret för processutveckling vid sidan av det operativa kandidatarbetet.

   Ditt team

   Som kandidatkoordinator kommer du ingå i ett härligt gäng på sex rekryteringsspecialister. Du kommer även ha samarbete med andra avdelningar internt på The Place.

   Arbetsuppgifter

   • Delta på kravprofilsmöten tillsammans med rekryteringskonsult
   • Söka efter kandidater och genomföra telefonavstämningar
   • Stötta och underlätta för våra rekryteringsspecialister med administrativa arbetsuppgifter
   • Koordinera och stötta internt mellan avdelningar och uppdrag
   • Delaktig i arbetet att optimera kandidatresan och kandidatupplevelsen

   Din bakgrund

   För att trivas och göra succé i rollen som kandidatkoordinator tror vi att du har:

   • Gymnasial utbildning
   • Arbetslivserfarenhet inom tjänstemannaområdet
   • Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift
   • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
   • Tidigare arbetat med presale, försäljning, research eller med rekrytering är meriterande
   • Tidigare erfarenhet av rekryteringsbranschen är starkt meriterande

   Vem vi tror att du är

   Dina tidigare erfarenheter är viktiga, men vid denna tjänst lägger vi även stor vikt i dina personliga egenskaper och drivkrafter.

   Vi söker dig som uppskattar en fartfylld miljö, som är serviceinriktad, flexibel och nyfiken. Du motiveras av att jobba mot uppsatta mål och bidrar gärna med nya idéer för att lösa uppgifter. Tack vare din kommunikativa förmåga och ditt stora engagemang är du en stjärna på att supportera och underhålla nätverk med olika människor i olika situationer.

   Tjänsten

   Vi sitter i centrala Stockholm i härliga lokaler på Gävlegatan 16 med frukost varje morgon och tillgång till gym i huset och AW på fredagar. För oss är det viktigt att både utvecklas och ha kul på vägen. Vi hittar på roliga och givande aktiviteter tillsammans, reser och firar våra framgångar.

   Tjänsten kan förläggas på 80-100 % utifrån önskemål, ange gärna i din ansökan vad som passar dig bäst!

   Låter det intressant? Hoppas det! Vi är just nu i en spännande fas i vår förändringsresa till att bli Sveriges enda Worklife Partner. Hoppas att du vill hänga med oss!

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   Vi vet att glada medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa.

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits i över 30 år, under 2019 bytte vi varumärke från Placera Personal till The Place – where happy work happens. På The Place erbjuder vi de mest attraktiva kompetensnätverken där empatiskt ledarskap, glädje och livsbalans står i fokus.

   För våra kunder och medarbetare är vi en Worklife Partner, en plats att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Back Office, HR & Lön, Logistik & Supply Chain, Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.