Kontor/Administration

2020-10-02

Kommersiell projektledare till hållbart företag med framåtanda!

Östergötlands län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du en stark passion att växa inom det kommersiella området? Letar du efter ett roligt jobb som erbjuder dig variation? Här är jobbet för dig!

   Vi har fått äran att för vår kunds räkning hitta deras nya kommersiella projektledare. Här får du arbeta i ett engagerat team där man hjälper varandra. I denna roll kommer du att vara den kommersiella kontakten mot kunder, leverantörer, partners och andra interna och externa intressenter. Den som lyckas knipa denna spännande roll får vara en del av en dynamisk arbetsplats där både professionell och personlig utveckling står högt på agendan.

   Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera passagerar- och godstransporter, förverkligar vår kund sin vision om en hållbar värld. Detta är ett års konsultuppdrag med start omgående.

   Utmaningen

   • Du kommer att vara den kommersiella kontakten mot kunder, leverantörer, partners och andra interna och externa intressenter som banker, försäkringsbolag, personalfunktioner samt mot andra interna företag.
   • Du kommer att ha ansvar för de ekonomiska resultaten inom projektet, såsom att hantera projektrisker och möjligheter i samarbete med den tekniska projektledaren.
   • Du kommer att vara ansvarig för att uppfylla de kommersiella avtalskraven som "villkor", fakturering, betalningar, finansiella garantier, skatter, försäkringar, säkringar, skadestyrning samt budgetering, uppföljning och rapportering.

   Uppdraget

   Det här är ett konsultuppdrag via The Place med start omgående och förväntas pågå till 30/9 2021 med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid med placering i Finspång.

   Vad har du för bakgrund?

   • Du har en akademisk examen, helst inom affärer/ekonomi.
   • Vi tror att du har kommersiell erfarenhet, kan hantera kommersiella frågor på ett professionellt sätt och att du har minst 5 års erfarenhet från en liknande roll.
   • Du förstår värdet av att tillfredsställa din kund och har erfarenhet av att samarbeta med kunder i olika kulturer.
   • Du har erfarenhet av att arbeta i Excel. Kunskap i SAP är en fördel.
   • Du kan kommunicera på engelska, både i tal och skrift. Andra språk är meriterande.

   Hur är du som person?

   Vi tror att du är utåtriktad, ambitiös och har en bra förmåga att arbeta i ett team. Du tar ansvar, är detaljerad och ser till att leverera i tid och med rätt kvalitet. Och självklart vill du arbeta på ett varierande jobb där du får utrymme att utvecklas!

   Vårt kundföretag erbjuder produkter och lösningar för att generera hållbar och resurseffektiv el. Våra kunder inkluderar verktyg, oberoende kraftproducenter och företag inom olje- och gasindustrin.
   Kundens energisystem genomgår snabba förändringar och världens energianvändning ökar stadigt, dessa utmaningar kräver innovativa lösningar och produkter som kombinerar både fysisk och digital teknik, som täcker hela energivärdekedjan. Deras energiportfölj sträcker sig från det senaste inom kompressorer, turbiner och generatorer till virtuella kraftverk, smart nätverkshantering och innovativa lagringslösningar. Allt stöds av ett omfattande utbud av tjänster och äkta engagemang för att tillgodose deras kunders individuella behov.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Nyckelord: Finspång, document controller, systemvana, Excel, statistik