Försäljning/Marknad

2021-05-24

Kommunikatör internt till oss på The Place

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vässa pennan, ladda laptopen och gör dig redo! Vi har ett jobb till dig som känner att B2B-kommunikatör på The Place, det är ditt självklara nästa steg.

   Du läser vidare, härligt! Är du dessutom modig, lyhörd och älskar värdeskapande och konverterande content? Ja, då är det inget att vänta på. Sök denna roliga tjänst idag – för vi sätter i gång med urvalet löpande.

   Brukar det smattra högt och länge på ditt tangentbord? Är det för att du gillar spetsig, målgruppsanpassad B2B-kommunikation – som dessutom konverterar besökare till leads? Eller ännu bättre – content som säljkvalificerar kalla leads? Suveränt, då har du hittat den enda annonsen du behöver läsa. Till vår interna marknads- och kommunikationsavdelning söker vi nu en kommunikatör för ett vikariat på ett år. Det här är en chans för dig som vill utvecklas i en affärsdriven roll där din förståelse för kundresan är central.

   Hos oss får du stora möjligheter att arbeta och utvecklas i en kreativ, bred och spännande roll inom kommunikation. Du kommer att ingå i ett team med en annan kommunikatör och en Sales Development Representative och du jobbar även nära både affärsansvarig säljare samt rekryteringskonsulter. Genom bland annat artiklar, SEO-optimerade blogginlägg, nyhetsbrev och mailutskick skapar du värdeskapande content till våra kunder och leads. Till hjälp har du (din blivande bästa vän?) vårt CRM-system där du dagligen kommer att administrera utskick, automatiska slingor, segmenteringar och uppföljningar. Systemen lär du dig på plats men energin, glädjen och din vässade penna tar du med dig.

   Vem vi tror att du är

   Vi tror att du har följande bakgrund/kompetens:

   • En utbildning inom kommunikation/marknadsföring/HR eller likvärdig erfarenhet
   • Du är en vass skribent och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
   • Du hanterar gärna verktyg som Google analytics, google tag manager, google search console
   • Du har förmodligen ett par års erfarenhet som kommunikatör eller kanske inom försäljning?
   • Erfarenhet av B2B-kommunikation (Meriterande)
   • Erfarenhet av HR och/eller försäljning (Meriterande)
   • Erfarenhet inom SEO och Inbound Marketing (Meriterande)

   Personligt

   När det kommer till det personliga så vill vi förstås veta mer om dig! Men några saker vi kan tänka oss passar in på dig är att du tycker om utmaningar, är flexibel, nyfiken, modig och vågar testa nya saker. Det är också viktigt att du trivs med att arbeta i team samtidigt som du är självgående och tar egna initiativ.

   Låter det som en tjänst för dig? Kul! Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!

   Arbetstid/Varaktighet

   Tjänsten är ett vikariat under 1 år med start i augusti.
   Heltid 40h/v med flextid. Det finns stora möjligheter till förlängning