Sälj/Marknad/Kommunikation

2022-10-10

Kommunikatör till Eltel!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du utvecklas till nästa nivå och lockas av att jobba med kommunikation i en meningsfull bransch? Perfekt! Då har vi en riktigt spännande möjlighet för dig!

   Eltels koncernkommunikationsavdelning växer och vi söker nu deras nya Kommunikatör! Med kunder som Telia, Telenor, Vattenfall och Google är Eltel Nordens ledande infranätsgrupp. På Eltel välkomnas du in i ett innovativt och internationellt företag där du får vara med och göra skillnad på riktigt. Eltel brinner för hållbarhet, och vill hjälpa sina konsumenter att minska sina miljöavtryck genom digitalisering och elektrifiering. Vill du vara med på resan mot en mer hållbar framtid? Då är Eltel rätt plats för dig.

   Om rollen som Kommunikatör

   Som kommunikationsdirektörens högra hand hjälper du till med att utarbeta nya strategier för både den interna och externa kommunikationen. Du kommer att driva utvecklingsprojekt från ax till limpa - från den kreativa brainstormingprocessen till att skriva copy, skapa grafiskt material, samt agera kravställare mot extern byrå vid behov. Du får möjlighet att arbeta både strategiskt och operativt med innehåll av olika slag, och tar egna initiativ i samråd med kommunikationsdirektören.

   Ditt team

   Du ingår i ett internationellt team med sju personer runt om i Europa, vilket leds av kommunikationsdirektören. Du kommer även att arbeta nära andra medlemmar i koncernledningen. På Eltels huvudkontor i Bromma är det högt i tak och nytänkande idéer välkomnas!

   Ansvarsområden och arbetsuppgifter

   • Planera och ta fram kommunikationsaktiviteter för olika kanaler
   • Producera copy och grafiskt material
   • Uppdatera era digitala kanaler
   • Stötta dina internationella kommunikatörskollegor med kommunikationsmaterial till ex. presentationer, mallar m.m.
   • Driva interna utvecklingsprojekt

   Vem är du som person?

   För att trivas och göra succé i rollen som Kommunikatör är du en orädd doer med några års erfarenhet av att jobba i liknande roll, och god förståelse för målgruppsanpassad kommunikation. Du vill vara med att skapa någonting nytt, ett extra plus är om du brinner för hållbarhet och vill vara med att lyfta denna aspekten av verksamheten.

   Du gillar att tänka utanför boxen, har koll på omvärlden och kommer gärna med nya initiativ till hur ni kan lyckas med er kommunikation! Vi tror även att du trivs med att arbeta både självständigt och i samarbete med andra medarbetare.

   Kvalifikationer

   • Relevant utbildning inom marknadsföring eller motsvarande
   • Några års erfarenhet av att jobba med innehållsproduktion och strategisk marknadsföring
   • God kunskap i bild- och videoredigeringsverktyg
   • Mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift
   • Flytande svenska och engelska

    Låter rollen intressant för dig? Sök direkt nedan!

   Om tjänsten

   Du blir under de första fyra månaderna anställd som konsult hos oss på The Place, men går sedan över till en tillsvidaretjänst hos Eltel AB.

   Tjänsten är på heltid, 40h/v med flexibla arbetstider och möjlighet att ibland arbeta på distans.

   Du utgår från kontoret på Adolfsbergsvägen i Bromma.

   Om Eltel

   Alla är beroende av stabila kommunikations- och elnät. Eltel bygger, underhåller och uppgraderar dessa nät för det moderna samhället på uppdrag av nationella systemoperatörer och nätägare, med kunder som bl.a. Telia, Vattenfall, Google och vindkraftsutvecklare.

   Eltel är Nordens ledande infranätsgrupp och bildades 2001 genom en sammanslagning som banade väg för en helt ny bransch - infranätbranschen - där el och kommunikation samlas under ett och samma tak. Med 5 100 anställda och kontor i 7 Europeiska länder, säkrar de tillgängligheten av livsviktiga el- och digitala nätverk genom den mest innovativa tekniken på lokal nivå.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

    

   Sökord: Content creator, kommunikatör, digital marketing, content manager, content marketing manager