Sälj/Marknad/Kommunikation

2022-06-20

Kommunikatör till HSB, Sveriges största bostadskooperation!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en vass kommunikatör som gillar att jobba med marknadsföring och att ha många kontaktytor? Vi söker dig som tycker om och inspireras av kontakt med människor.

   Om rollen

   HSB söker en trygg och självgående kommunikatör som är socialt lagd och som tycker om och inspireras av kontakt med människor. Som kommunikatör på HSB Södertörn arbetar du med att ta fram en kommunikationsplan som består av både fysiska och digitala marknadsaktiviteter. Du jobbar både strategiskt och operativt med produktion av copy och content i print och digitalt. Utöver detta kommer du att planera och delta på fysiska event för HSB Södertörns medlemmar och kunder. Du blir del av en enhet om sex kollegor, men där inte alla arbetar inom marknad och kommunikation, och utgår från huvudkontoret i Huddinge, strax utanför Stockholm. Enheten leds av kommunikation- och medlemschef. I din roll kommer du att arbeta nära försäljningsansvarig som också finns på enheten.

   Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att

   • Arbeta fram och genomföra en marknadsstrategi för två av företagets affärsområden, fastighetsförvaltning och medlemskap, enligt företagets affärsstrategi och mål.
   • Utforma och genomföra marknadsaktiviteter och diverse marknadsföringsprojekt.
   • Utforma och ta fram sälj- och marknadsföringsmaterial.
   • Projektleda planeringen av och delta säkerställa kvalitén på genomförandet vid/av kundevents, seminarier och mässor.
   • Stötta säljansvarig och övriga medarbetare inför och vid kundmöten med nya och befintliga kunder.
   • Producera nyhetsbrev och annan regelbunden kommunikation till kunder och potentiella kunder.
   • Säkerställa att mallar och kommunikationsmaterial följer den grafiska profilen och är säljstödjande.
   • Proaktivt delta i arbetet med att utveckla verksamheten inom enheten såväl som företaget.
   • Bidra i konkurrensbevakning inom HSB Södertörns marknadsområde.

   Du som person

   Du är en ambitiös och driven person som har stor förmåga att skapa resultat på egen hand såväl som tillsammans med andra. Viktigt för rollen är att du har en god operativ förmåga och självständigt kan driva ditt arbete framåt då du inte är rädd för att ta egna initiativ. Du är duktig på att arbeta strukturerat samtidigt som du kan vara flexibel när det uppkommer snabba puckar som kräver omprioritering.

   Rollen innefattar såväl interna som externa kontakter och vi ser därför att du är social och besitter en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort engagemang och intresse för marknadsföring samt försäljning och du är därtill resultatinriktad och van att arbeta mot högt uppsatta mål.

   För att lyckas i rollen tror vi att du har följande erfarenhet

   • En relevant utbildning inom kommunikation/marknadsföring eller motsvarande.
   • Goda kunskaper inom Adobe Creative Suite (Photoshop och Indesign).
   • Erfarenhet av att jobba med Episerver, Apsis eller liknande.
   • Erfarenhet eller intresse av att jobba försäljningsorienterat.
   • Flytande svenska i tal och skrift.
   • Goda kunskaper i Microsoft Office.

   Tjänstens omfattning

   Detta är en heltidstjänst på 37,5 timmar i veckan med möjlighet till flextid. Du kommer utgå från HSB Södertörns huvudkontor i Huddinge, strax utanför Stockholms stad. Tjänsten innebär att delar av arbetet kan ske på kvällstid i samband med event.

   Varför ska du bli en del av HSB?

   HSB Södertörn ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter. Jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga med strävan efter att spegla samhället i medarbetarkåren. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en värderingsstyrd organisation, där företagskulturen är inkluderande och uppmuntrande.

   Om HSB Södertörn

   HSB Södertörn är idédrivet och medlemsägt. Vi är en av 26 regionföreningar i landet. Vi bedriver verksamhet i fyra kommuner; Huddinge, Botkyrka, Nynäshamn och Gotland. HSB Södertörn har nästan 23 000 medlemmar och vår förvaltning berör 14 300 lägenheter. Vi bygger bostäder samt erbjuder kvalificerade förvaltningstjänster i samtliga kommuner. På HSB Södertörn jobbar drygt 100 nyfikna och serviceinriktade personer.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

    

   Nyckelord: kommunikatör, copywriter, content creator