Sälj/Marknad/Kommunikation

2022-06-16

Kommunikatör till HSB Södertörn!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du jobba med social hållbarhet och att lyfta HSBs värderingar i både den interna och externa kommunikationen? Då kan du vara var den vi söker!

   HSB söker en trygg och självgående kommunikatör som är socialt lagd och som tycker om och inspireras av kontakt med människor. Som kommunikatör på HSB Södertörn arbetar du med att ta fram en kommunikationsplan som består av både fysiska och digitala marknadsaktiviteter. Du jobbar både strategiskt och operativt med produktion av copy och content i print och digitalt. Utöver detta kommer du att planera och delta på fysiska event för HSB Södertörns medlemmar och kunder. Du kommer även till stor del att arbeta med att utveckla och driva företagets interna kommunikation i flera digitala kanaler.

   Du blir del av en enhet om sex kollegor, men där inte alla arbetar inom marknad och kommunikation, och utgår från huvudkontoret i Huddinge, strax utanför Stockholm. Enheten leds av kommunikation- och medlemschef. I din roll kommer du att arbeta nära försäljningsansvarig som också finns på enheten.

   Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

   Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att

   • Arbeta med att utveckla, driva och underhålla företagets interna kommunikation.
   • Utforma och genomföra marknadsaktiviteter och diverse marknadsföringsprojekt.
   • Projektleda planeringen av och delta säkerställa kvalitén på genomförandet vid/av kundevents, seminarier och mässor.
   • Projektleda kommunikationsinsatser i samband med lansering av nya tjänster.
   • Producera nyhetsbrev och annan regelbunden kommunikation till relevanta målgrupper.
   • Säkerställa att mallar och kommunikationsmaterial följer den grafiska profilen och är säljstödjande.
   • Proaktivt delta i arbetet med att utveckla verksamheten inom enheten såväl som företaget.
   • Bidra i konkurrensbevakning inom HSB Södertörns marknadsområde.

   Du som person

   Du är en ambitiös och driven person som har stor förmåga att skapa resultat på egen hand såväl som tillsammans med andra. Viktigt för rollen är att du har en god operativ förmåga och självständigt kan driva ditt arbete framåt. Du är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är duktig på att arbeta strukturerat samtidigt som du kan vara flexibel när det uppkommer snabba puckar som kräver omprioritering. Rollen innefattar såväl interna som externa kontakter och vi ser därför att du är social och besitter en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort engagemang och intresse för marknadsföring samt försäljning och du är därtill resultatinriktad och van att arbeta mot högt uppsatta mål.

   För att lyckas i rollen tror vi att du har följande erfarenhet

   • En relevant utbildning inom kommunikation/marknadsföring eller motsvarande.
   • Goda kunskaper inom Adobe Creative Suite (Photoshop och Indesign).
   • Erfarenhet av att jobba med Episerver, Apsis eller liknande.
   • Erfarenhet eller intresse av att jobba försäljningsorienterat.
   • Flytande svenska i tal och skrift.
   • Goda kunskaper i Microsoft Office.

   Tjänstens omfattning

   Detta är ett vikariat för föräldraledighet om sju månader med start start i mitten på augusti till och med mitten på mars 2023. Du arbetar 37,5 timmar i veckan med möjlighet till flextid och kommer att utgå från HSB Södertörns huvudkontor i Huddinge, strax utanför Stockholms stad. Tjänsten innebär att delar av arbetet kan ske på kvällstid i samband med event.

   Varför ska du bli en del av HSB?

   HSB Södertörn ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter. Jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga med strävan efter att spegla samhället i medarbetarkåren. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en värderingsstyrd organisation, där företagskulturen är inkluderande och uppmuntrande.

   Om HSB Södertörn

   HSB Södertörn är idédrivet och medlemsägt. Vi är en av 26 regionföreningar i landet. Vi bedriver verksamhet i fyra kommuner; Huddinge, Botkyrka, Nynäshamn och Gotland. HSB Södertörn har nästan 23 000 medlemmar och vår förvaltning berör 14 300 lägenheter. Vi bygger bostäder samt erbjuder kvalificerade förvaltningstjänster i samtliga kommuner. På HSB Södertörn jobbar drygt 100 nyfikna och serviceinriktade personer.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Nyckelord: kommunikatör, copywriter, content creator