Kontor/Administration

2018-04-06

Konferensvärd till välkänt företag i centrala Sthlm

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en driven och engagerad person som gillar service i högsta klass? Gillar du dessutom när den ena dagen inte är den andra lik? Då kan denna tjänst vara något för dig!

   Företaget
   Vår kund är en av de ledande aktörerna inom fastighet- och finansbranschen. De är verksamma inom flera länder i Europa men har sitt huvudkontor i centrala Stockholm. Just nu söker de en konferensvärd till Stockholmskontoret. Det är ett konsultuppdrag på minst 3 månader med start omgående, med stor möjlighet till förlängning. 

   Tjänsten
   I denna tjänst kommer du arbeta kundfokuserat med att ge den bästa tänkbara servicen. Du kommer tillhöra ett mindre team som tillsammans ansvarar för att välkomna besökare i receptionen, göra mötesbokningar, ta emot och lägga beställningar samt registrera ordrar. Vidar tar ni också hand om dukning och avplockning från interna luncher. 

   Kvalifikationer

   • Tidigare erfarenhet av kundservice
   • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
   • Erfarenhet av officepaketet


   Personliga egenskaper
   För denna tjänst söker vi dig som är en självständig, driven och engagerad person. Du trivs i kundnära roll och att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare innehar du en god social och kommunikativ förmåga och har en ödmjuk inställning till ditt arbete och kollegor. Du är flexibel och gillar att arbeta i en föränderlig miljö.

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.