Kontor/Administration

2018-10-08

Kontorsadministratör på 50% till litet företag i Ulvsunda

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du student och har minst ett eller två år kvar av dina studier? Vill du jobba 50%? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig!

   Tjänsten
   Vi söker för ett långt konsultuppdrag till en av våra kunder en administratör som långsiktigt vill arbeta 50%. Tjänsten är på halvtid med flexibla arbetstider inom kontorets öppettider måndag-fredag 8-17. Du kommer arbeta på ett litet kontor nära företagets Site manager samt tekniker.

   Arbetsuppgifter
   I den här tjänsten arbetar du till stor del i Excel där du administrerar olika former av information. Du har även bland annat dessa arbetsuppgifter:

   • Administration i Excel
   • Supporta kontoret med att göra inköpa av kontorsmaterial
   • Kommunikation med aktörer i pågående projekt
   • Boka tjänster från andra företag
   • Protokollföring
   • Ta emot och registrera inkommande gods
   • Packa utgående gods samt administration kring detta (föra in reservdelsnummer, datum, antal m.m. Excel)
   • Köpa in kontorsmaterial, förbrukningsmaterial samt verktyg

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen ser vi följande erfarenhet som lämplig:

   • Tidigare erfarenhet av administration
   • Goda kunskaper i Excel
   • Flytande svenska i tal och skrift
   • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
   • B-körkort är meriterande

   Personliga egenskaper
   Som person är du noggrann, ordningsam disciplinerad och har en hög arbetsmoral. Du trivs med både administration och service samt är flexibel och prestigelös.

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten som administratör, tveka inte att skicka din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Arbetstid/Varaktighet
   Placering: Ulvsunda
   Heltid: Halvtid 20 timmar/veckan
   Uppdragsperiod: 22 Oktober - löpande

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: student, extrajobb, deltid, administration, Excel, kontorsadministratör, administratör