Kontor/Administration

2020-09-21

Kontorsassistent på 75% till advokatfirman Foyen i Stockholm!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du intresserad av att jobba med varierande uppgifter i en händelserik miljö? Vår kund i centrala Stockholm söker nu en kontorsassistent. Läs mer här!

   Som kontorsassistent hos Foyen kommer du att få en tjänst där ingen dag är den andra lik. Du kommer dessutom att få jobba i ett tight team med härliga kollegor som gör arbetet ännu roligare!

   Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande jobb där du får arbeta med service i fokus. I denna roll är det viktigt att man som person har viljan och förmågan att ge god service och vara hjälpsam. Det kräver egenskaper som att kunna organisera, lösa problem, vara stresstålig och rationell samt att kunna bemöta människor, såväl klienter som medarbetare, på ett positivt och trevligt sätt. I dagsläget kommer du och en annan kollega dela på att sköta receptionen vilket innebär att svara på inkommande samtal för hela Foyen Sverige, hålla rent och snyggt på kontoret och i konferensrummen. Välkomna besökare/klienter och ta emot post och bud.

   Du och dina kollegor kommer också att jobba backoffice med att stötta främst bolagets jurister i olika administrativa ärenden. Det kan t.ex. handla om att utför kopiering/utskrifter och scanning av dokument, organisera pärmar både fysiskt som digitalt. Du och din kollega tar även hand om att se till att frukostbuffén på fredagar ställs i ordning samt tar hand om inköp och uppdukning av AW-tilltugg och andra beställningar till kontoret. Vår kund månar om sina anställda och att de trivs och har roligt på jobbet, därför anordnar de regelbundet olika aktiviteter för hela företaget.

   Hur kommer dina dagar se ut?

   Du kommer primärt arbeta i en bred administrativ roll och några av dina arbetsuppgifter kommer bistå i att:

   • Utföra större kopiering-, skanning-, utskriftsjobb
   • Hjälpa till att boka resor och aktiviteter (samordna rese- och hotellbokningar)
   • Sammanställa och skriva ut kursmaterial
   • Arkivera
   • Ta emot besökare, ansvara för växeln, beställning och förberedelser inför möten mm
   • Skapa och korrekturläsa texter
   • Skapa digitala binders
   • Hjälpa till vid interna evenemang och inbjudningar
   • Hjälpa till med behörigheter och andra välkomstarrangemang vid nyanställningar

   Du som person

   Kontorsassistentrollen är sådan att du kommer att ställas inför att "alla" vill ha hjälp omedelbart varför det är viktigt att man är strukturerad och planerar sitt eget arbete, är stresstålig och kan bibehålla ett gott humör trots att många drar i en. Som person hoppas vi att du är en prestigelös person som hugger i där det behövs. Du är flexibel, noggrann och lösningsfokuserad och har ett sinne för detaljer. Du är personen som ser hur du skulle kunna effektivisera och förbättra saker och ting och är orädd att rycka in när det kommer till diverse teknik som bara måste funka på en arbetsplats!

   Denna tjänst är på 75% under 6 månader till en början, därefter finns det goda chanser till förlängning och förhoppningen är att du kommer att kunna gå upp till heltid längre fram. Ibland förekommer event eller viktiga deadlines vilket kan innebära viss övertid, något du självklart får ersättning för. Detta är ett konsultuppdrag och du blir anställd av oss på The Place.

   Intresse för tjänsten?

   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Välkommen med din ansökan!

   Om Foyen

   Vi är en advokatfirma som redan vid starten 1987 mejslade ut tre grundpelare för verksamheten: branschfokus, affärsförståelse samt en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher. Och det har fallit väl ut. Idag har vi verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun med ca 95 medarbetare samt en systerbyrå i Norge med ca 80 medarbetare i Oslo. Följaktligen kan vi leverera juridiska lösningar med affärsfokus på respektive marknad, men också vara behjälpliga i uppdrag som sträcker sig över bägge länderna.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

    

   Nyckelord: Kontorsassistent, kontorsadministratör, receptionist, deltid, 75%, Stockholm