Kontor/Administration

2019-03-19

Koordinator till serviceavdelning på internationellt företag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vår kund är ett välkänt internationellt företag med placering i Solna nära Mall och Scandinavia. Till en av deras customer care avdelning söker de nu en koordinator som kan supporta deras kunder inom planering av serviceuppdrag och fakturering. Det är ett konsultuppdrag med start omgående med mycket goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid (40h/v) och du blir anställd som konsult via Placera Personal 

   Tjänsten
   Rollen som koordinator innebär att hjälpa vår kunds kunder som arbetar inom industrisektorn med att planera sina serviceuppdrag samt att säkerställa att faktureringsunderlaget blir rätt. Du kommer ha mycket olika kontaktytor både internt och externt inom Sverige och i Europa och det ställer därför krav på att du känner dig bekväm med att använda engelskan i tal och skrift. 

   Arbetsuppgifter
   Här är de arbetsuppgifter som ingår i rollen

   • Dialog med kunder via telefon och mail 
   • Koordinera tekniker på definierade uppdrag.
   • Vara kontaktyta mellan kunden och vår interna hantering.
   • Registrera ordrar
   • Kontrollera korrekt faktureringsunderlag 
   • Uppföljning av registrerad tid tekniker
   • Skapa produktivitetsrapporter

   Kvalifikationer
   För den här tjänsten söker vi dig som stämmer in på följande

   • Du har en avslutad gymnasieutbildning 
   • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
   • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
   • SAP-kunskaper ( Meriterande)

   Personligt
   Som person vill vi att du ska vara strukturerad, drivande, initiativrik och gärna tekniskt intresserad. Du  trivas med att självständigt och med god service hjälpa kunden fram till rätt lösning. Din sociala förmåga är mycket god och du har lätt för att ta kontakt med olika typer av personer. 

   Arbetstid/Varaktighet
   Heltid 40h/v
   Start: omgående - 6 månaders konsultuppdrag med chans till förlängning

   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Sökord: Koordinator, administratör , SAP, orderhantering, fakturering, registrering

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!