Ekonomi/Bank/Finans

2019-05-24

Kredithandläggare till välkänt bolag på Kungsholmen

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Är du vår nästa kredithandläggare? Vill du få in en fot på ett välkänt företag i framkant inom sin bransch? Då kan du vara den vi söker! Sök idag då urval sker löpande!

  Om bolaget
  Till vår kund söker vi nu en Kredithandläggare. Företaget är välkänt inom sin bransch och sitter i fina lokaler på Kungsholmen. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen och arbeta tillsammans med ett team på ca 8 personer. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, vilket innebär att du anställs av Placera Personal och arbetar ute hos vår kund. Start omgående och ca 6 månader fram med goda chanser till förlängning.

  Om tjänsten
  I rollen som Kredithandläggare kommer du att arbeta med krediter gentemot företagskunder inom affärsområdet Marknad & försäljning. Det innebär bland annat många kundkontakter och ett nära samarbete med försäljningsorganisationen. I rollen får du stort utrymme att komma med nya idéer.

  Du kommer bland annat att:

  • Analysera och kreditbedöma nya och befintliga kunder på den svenska och norska marknaden
  • Självständigt besluta i kreditärenden inom egen beslutanderätt
  • Hantera kreditlimiter och kontrollera kreditutnyttjande
  • Ha mycket kundkontakt och mycket kommunikation både externt och internt
  • Medverka i projekt
  • Arbeta med portföljanalys
  • Dokumentera avdelningens processer och rutiner

  Kvalifikationer
  För att passa i rollen som Kredithandläggare ser vi att du har följande kvalifikationer:

  • Minst 5 års erfarenhet av kreditarbete och företagsanalys
  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande samt grundläggande kunskaper i obeståndsjuridik
  • Goda kunskaper i Office-paketet och analysverktyg 
  • Flytande i både svenska och engelska, kunskaper i norska är meriterande

  Personligt
  Som person är du social, ansvarstagande och har fallenhet för att ge god service. Du arbetar självständigt och känner dig trygg med att ta egna beslut. Du är även analytiskt lagd och arbetar gärna proaktivt och initiativrikt.

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.