HR/Administration/Lön

2023-01-27

Kundfokuserad bostadsuthyrare till City!

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en stjärna på att utveckla kundrelationer och har vana från fastighetsbranschen?

   Vi vill komma i kontakt med just Dig som är nyfiken på att bygga framtidens Stockholm och vill ingå i ett fantastiskt trevligt team där kollegorna stöttar varandra, bidrar till arbetsglädje och strävar efter att ge bästa möjliga service och kundnöjdhet. Vi väntar på dig med spänning, vart är du?

   Till ett kanonteam i Stockholm sökes nu en bostadsuthyrare med intresse för bostadsmarknaden!
   Företaget består av 400 medarbetare med avdelningar inom tekniskförvaltning, kundtjänst, projektledning, inköp och på ekonomiavdelningen, där verksamhetens fokus är förvaltning av bostäder och bostadsuthyrning, där stockholmarna ska trivas och bo länge! Stolthet genomsyrar företagets anda, medarbetarna stöttar varandra och är riktigt stolta att få vara med att bidra till en viktig insats för Stockholm Stad. Möjligheterna att utvecklas är oändliga! 

   Om rollen 

   Vill du arbeta som Bostadsuthyrare? Vänta inte med din ansökan, sök hit för ett spännande uppdrag till ett förtroendeingivande företag. Här sitter du i trivsamt kontor med placering mitt i city, Hornsgatan! Detta är ett konsultuppdrag på heltid (38 timmar per vecka) som sträcker sig med start 15 februari till och med 31 augusti, möjlighet att kombinera kontorsarbetet med distans.

   En viktig förutsättning för att trivas i rollen är att trivas leverera god service, skapa förtroende och tycka om utvecklingen av bostadsbranschen. Du är en modig lagspelare med kunden i fokus och trivs med att ha roligt med kollegorna! Gillar du att arbeta med fastigheter och att utveckla kundrelationer? Då kan du vara den fantastiska bostadsuthyraren vi söker till vår renommerade kund! Vill du vara med på resan? Välkommen med din ansökan redan nu, vi vill tillsätta uppdraget med start omgående!

   Dina främsta arbetsuppgifter under veckan 

   • Besluta och behandla uthyrningsärenden, ärenden från intern kö, bostadsförmedlingens kö.
   • Samordna, handlägga och besluta i ärenden rörande lägenhetsbyten, överlåtelse av hyreskontrakt samt andrahandsuthyrningar
   • Vägleda med allmän information till hyresgäster och bostadssökande i boende- och hyresjuridiska frågor.
   • Samarbeta och hålla informationen levande inom avdelningar och olika kontaktytor inom företaget.
   • Hantera externa kontakter med bland annat bostadsförmedlingen via mail och telefon.
   • Delta nätverkande i samarbeten och nätverksträffar med andra bostadsföretag, även bostadsförmedlingen.
   • Arbeta administrativt i system 

   Kvalifikationer för att göra succé i rollen som bostadsuthyrare

   • Gymnasial utbildning
   • Flerårig erfarenhet från serviceyrke eller inom bostadsbranschen
   • Svenska
   • Engelska 

   Vem vi tror att du är 

   Vi tänker oss att du har ett högt driv, tycker det är roligt med mycket kundkontakt, tycker om ekonomi och kan arbeta självständigt och strukturerat. Du kan vara kollegan som bidrar till arbetsglädje och samtidigt är en lösningsorienterad, självgående teamplayer! Du motiveras av att ge informativ vägledning och sträva efter bästa kundnöjdhet! Du har arbetat som bostadsuthyrare tidigare eller känner till branschen sedan tidigare. Du motiveras av positiva resultat, att vara i framkant och att vara självgående är ett naturligt arbetssätt för dig, samtidigt som du trivs att vara del av teamet. Kollegor beskriver dig som trevlig, förtroendeingivande och trygg i bemötandet till kunder.

   Om uppdraget 

   • Konsultuppdraget är på heltid (38 h/v)
   • Start så snart som möjligt, senast 15 februari till och med 31 augusti 2023
   • Arbetet sker på huvudkontoret på Hornsgatan i Stockholm med möjlighet att arbeta på distans två dagar i veckan 

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid. 

    

    

   Bostadsuthyrare, fastighetsmäklare, mäklarassistent, kundansvarig, administratör, förvaltningsassistent, rental manager, uthyrare, ekonomiassistent