Kontor/Administration

2021-11-15

Kundservice- & orderadministratör med förståelse för danska

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du letat efter möjligheten att jobba i en dynamisk miljö på ett marknadsledande företag? Kan du även göra dig förstådd av danska? For rigtigt? Så er du kommet til det rigtige sted!

   Om du har lite koll på hushållsapparater, så vet du säkert vilka BSH är. Du kanske till och med dricker kaffe från en av BSH:s kaffebryggare just nu? Nu kan du vara med och utveckla B2B kundservice för marknadsledaren inom Home Appliances, alltså BSH förstås.
   BSH är den största tillverkaren av hushållsapparater i Europa och världsledande inom segmentet. Då företaget ständigt växer söker vi just nu efter deras nya kundservicestjärna till deras kontoret i Solna, kanske är det du som läser just nu? Vi hoppas det!

   Rollen

   I rollen som kundservice- och orderadministratör ingår du i ett team med 20 hjälpsamma och positiva kollegor. Du tar emot samtal och mejl från kunder som berör ordrar, leveranser, prisfrågor, returer och reklamationer. Det kan även förekomma en del omfaktureringar och krediteringar. Som du kanske förstår på arbetsuppgifterna passar detta jobb dig som är rätt strukturerad och administrativ! Kunderna du arbetar med är danska återförsäljare av olika slag.
   Förstår du danska i text (och relativt bra i tal) kommer du nu äntligen få användning för dina kunskaper! Bra va?

   Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till 31 mars 2022 och det finns mycket goda möjligheter till förlängning efter det. Tjänsten är på heltid och du blir anställd som konsult via The Place (läs mer om vad det innebär att vara konsult via oss längst ner!).

   För att trivas och göra succé i rollen som kundservice- och orderadministratör tror vi att du har:

   • Tidigare erfarenhet av arbete inom service.
   • God kommunikativ förmåga i tal och skrift.
   • Kunskaper i danska, främst i skrift.
   • God datorvana.
   • Arbetat i kundtjänst (Meriterande).
   • Arbetat med administration och/eller order (Meriterande).

   Vem vi tror att du är

   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad, orädd och driven. Du trivs i en miljö där det händer mycket, har en god kommunikativ förmåga samt gillar att ha många processer i gång. Utöver det tror vi att du är ansvarstagande, strukturerad och bidrar med en positiv attityd.

   Är det dig vi beskriver? Tänkte väl det! Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

   Om BSH Home Appliance AB

   BSH Home Appliances AB är innovationsledaren inom hushållsapparater från varumärkena Bosch, Siemens, Gaggenau och Neff! Företaget inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla produkter samt en god arbetsmiljö.

   Hur processen går till

   Det första steget är att du ansöker om tjänsten och bifogar CV och personligt brev. Fyll i arbetslivserfarenhet och utbildningserfarenhet under flikarna och självuppskatta dig själv inom olika färdigheter och kategorier med hjälp av stjärnorna. Skicka sedan in din ansökan.

   För dig som går vidare i processen kommer nästa steg att bli en kort videointervju där du svara på några frågor med hjälp av din mobil.

   Om du efter det går vidare till nästa steg i processen kommer du att bli uppringd av en rekryterare för en telefonintervju för att säkerställa och komplettera med vissa frågor. Därefter?kommer intervjuer hos BSH att ske för de slutkandidater som har gått hela vägen.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling