Kontor/Administration

2018-05-03

Kundservice i en varierande roll (24Storage)

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vill du arbeta med service i en varierande roll? Vill du dessutom tillhöra ett bolag i en stor tillväxtfas med stora utvecklingsmöjligheter. Kolla då in tjänsten på 24Storage!

  24Storage-koncernen grundades 2015 och har närmare 5 500 förrådsutrymmen fördelade på tretton anläggningar på åtta orter runt om i Sverige. Grundarna av bolaget har varit bidragande till att utveckla flera av de ledande self-storageaktörerna i Europa, däribland Shurgard. 24Storage AB:s affärskoncept grundar sig i två globala makrotrender; urbanisering och digitalisering. De centralt belägna anläggningarna utrustas med den senaste teknologin som möjliggör en helt centraliserad drift. Bolaget utvecklar också en systemplattform anpassad för self-storagebranschen som kan erbjudas även andra fastighetsbolag. Den snabba expansionstakten gör att 24Storage ser ut att ha etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden redan innan utgången av 2017. Mer information finns på www.24storage.se

  Om tjänsten
  Som kundansvarig är du en nyckelperson i 24Storages försäljningsorganisation. Du är ansiktet utåt som säkerställer att företaget utvecklar och upprätthåller försäljning med nya och befintliga kunder. Du ansvarar också för att se till att 24Storage:s anläggningar och butiker är i toppskick så att kunderna känner sig välkomna och får en positiv upplevelse.
  Du kommer att arbeta varierat och möta kunder på olika sätt, både på plats via 24Storages anläggningar men även via deras nysatsning - ett modernt tekniskt system som innebär att du möter kunder digitalt via video. Som nyckelpersonen utåt mot kund lyssnar du på kundens behov och ger service av hög kvalitet som överträffar kundens förväntningar.

  Arbetsuppgifter
  Som kundansvarig kommer du att:

  • Ge service till kunder på 24Storages anläggningar samt digitalt via kontoret i Stockholm
  • Hantera och administrera diverse kundärenden
  • Jobba säljdrivet i kundkontakten och ta hand om nya kunder och affärer
  • Ansvara för underhåll och skötsel av anläggningarna

  Kvalifikationer
  För att passa i rollen som kundansvarig ser vi gärna att du har:

  • Några års erfarenhet från detaljhandeln eller annan serviceförsäljning.
  • Gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
  • B-körkort då resor inom Stockholm kan förekomma i tjänsten

  Personliga egenskaper
  Som person är du social, serviceorienterad och gillar att ge kunden det lilla extra. Vidare är du driven och tycker om att arbeta i en säljande och varierande roll. För att passa i tjänsten som kundansvarig bör du gilla att möta kunder både via fysiska möten och genom videokontakt.

  Intresse för tjänsten
  Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!

  Placera Personal som rekryteringspartner
  Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

  Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktorer som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.