Kontor/Administration

2018-03-23

Kundservicemedarbetare & orderadministratör till långt uppdrag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en person som gillar fart och fläkt och en variation av kundkontakt och administration? Då kanske ett 10-månaders uppdrag hos vår kund kan vara något för dig?

   Företaget
   Vår kund är ett entreprenörsinriktat serviceföretag som producerar, distribuerar, marknadsför och säljer sina egna och sina leverantörers produkter. De sitter på Gärdet i Stockholm och söker nu en kundservicemedarbetare till sitt team. Det är ett konsultuppdrag med start omgående. Tjänsten är på heltid och sträcker sig till februari 2019 med stor möjlighet till förlängning. 

   Tjänsten
   Som kundservicemedarbetare arbetar du i ett team på 3 personer. Det är en bred roll med såväl kundkommunikation som administration. Kvalitet och kundnöjdhet är viktiga ledord som du kommer att vara delaktig i att säkerställa tillsammans med kollegorna.

   Arbetsuppgifter
   Som kundservicemedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Ta emot order från kunder via telefon och mail
   • Aktivt ringa upp kunder för att ta order
   • Leveransbevakning
   • Administrera och lägga upp nya kunder i systemet

   Kvalifikationer
   För att lyckas i rollen som kundservicemedarbetare ser vi följande bakgrund lämplig:

   • Du har erfarenhet av kundservice
   • God systemvana, meriterande om du tidigare arbetat i SAP
   • Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
   • Meriterande om du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen 

   Personligt
   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du serviceminded, problemlösande och kommunikativ. Du trivs med kundkontakter och många parallella arbetsuppgifter. Självklart är du en person som brinner för kundservice och bidrar till god stämning i arbetsgruppen.

   Intresserad? Skicka in din ansökan direkt. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning ska ske snarast. Välkommen med din ansökan!

   sökord: kundtjänst, kundservice, orderadministratör, orderhandläggare, SAP

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.