Kontor/Administration

2018-10-17

Kundservicemedarbetare för direktrekrytering

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vi söker nästa stjärna inom kundservice till vårt trevliga kundföretag i Kista! Är det du? Sök idag då urval sker löpande!

  Tjänsten
  Till vårt trevliga kundföretag söker vi en kundservicemedarbetare med eget kundansvar. Företaget sitter i trevliga lokaler i Kista nära kommunaltrafik, galleria, restauranger och gym. Du kommer arbeta i en internationell miljö och ingå i ett team bestående av åtta kollegor. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och gäller en direktrekrytering till vårt kundföretag.

  Arbetsuppgifter
  I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du kvalitativt med en egen kundportfölj bestående av svenska företagskunder. Du ansvarar för relationen med dessa kunder och arbetar med att förse kunderna med service genom e-mail och en del inkommande samtal samt administration kring detta.

  Kvalifikationer
  För att passa för tjänsten som kundservicemedarbetare ser vi att du har följande bakgrund:

  • Tidigare erfarenhet av service
  • God administrativ vana
  • Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Mycket god engelska
  • Goda kunskaper i Excel

  Personligt
  Som person ser vi att du är en utåtriktad, ansvarstagande, prestigelös, noggrann och effektiv person. Du trivs att arbeta både med administration och service och gillar att vara den klassiska "spindeln i nätet".

  Intresse för tjänsten
  Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Nyckelord: kundservice, kundtjänst, kundansvar, Kista, Stockholm