Kontor/Administration

2018-05-31

Kundservicemedarbetare för sommar- & extrajobb i Kista

Stockholms län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du några år kvar på dina studier och söker ett sommar- och extrajobb? Då kanske rollen som kundservicemedarbetare till vår kund i Kista kan vara något för dig!

   Tjänsten
   Vår kund arbetar inom bygg- och verkstadsindustrin och har funnits i över 40 år. Deras huvudkontor är placerat i Kista och där arbetar över 200 anställda. Nu söker de en kundservicemedarbetare för ett sommar-och extrajobb. Deras kundserviceavdelning består av 4 personer. Arbetsuppgifterna består av att ta emot mail och samtal från återförsäljare som vill beställa eller reklamera produkter. Du svarar på deras frågor och läggar in ordrar i systemet.  Du kommer också serva säljavdelning med prisuppgifter och information om produkterna när de har behov av det.

   För denna tjänst kommer du få en gedigen upplärning under 2 veckor som vår kunds produkter samt i deras system. Sedan kommer du arbeta heltid under veckorna 27-31 samt under vecka 33. Därefter ser de gärna att du arbetar extra vid behov (ca 2-3 tillfällen per månad) tillsvidare.Du blir anställd som konsult via Placera Personal. 

   Kvalifikationer
   För att passa in i denna roll krävs det att du är serviceinriktad och snabblärd. Du trivs i en varierande roll där du har mycket kontakt med många olika personer. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en serviceinriktad roll men inget krav

   Arbetstid/Varaktighet
   Arbetstid: mån- fredag 07.30-16.30
   Heltid under v 27-31 samt v 33
   Extra vid behov tillsvidare
   Lön: 120kr/h

   Nyckelord: 
   Kundtjänst, kundservice, administration, extrajobb, sommarjobb, Stockholm, Kista  

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.