Kundservice

2023-01-03

Kundservicemedarbetare/Kommunikatör till företag i Sundbyberg

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du arbeta i en kombinerad roll med kundservice och kommunikation hos vårt kundföretag i Sundbyberg? Missa inte den här chansen!

   Vårt kundföretag har blivit en alltmer synlig aktör i samhället. Inflödet av frågor har ökat i alla kanaler och det är fler som både ringer och mailar med generella och specifika frågor. Därav behöver de nu stärka upp med en ny stjärna inom kundservice och kommunikation.

   Rollen inom kundservice/kommunikation är ny hos vår kund och du ansvarar för information och kommunikation på företagets kunskapsbank samt arbetar med kundservice. I kunskapsbanken ansvarar du för innehållet och ser till att det är tydligt och enhetligt. Du arbetar i ett nära samarbete med kommunikationsavdelningen och andra delar av verksamheten för att samordna informationsmaterial och se till att det är ett bra stöd för både kunder och medarbetare.

   I den andra delen av jobbet arbetar du som kundservicemedarbetare och tillhör ett serviceorienterat och engagerat team som tar emot och hanterar inkommande ärenden från kunder, entreprenörer och allmänhet på telefon och mail. Du ger information och svarar på frågor gällande vår kunds verksamhet.

   Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via The Place med start i februari och 1 år fram, med goda chanser till förlängning.

   Vem tror vi att du är?

   För att lyckas och göra succé i rollen, tror vi att du har följande bakgrund:

   • Utbildning inom kommunikation eller motsvarande arbetslivserfarenhet
   • Minst 2 års erfarenhet av arbete inom kommunikation
   • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av kvalificerat kundservicearbete
   • God systemvana och erfarenhet av att arbeta i hela Officepaketet
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
   • Tidigare erfarenhet av att utveckla och förvalta kunddatabaser och/eller ärendehanteringssystem är meriterande
   • Erfarenhet från energibranschen är meriterande

   Vi tror att du är en utåtriktad och kommunikativ person som alltid sätter kunden i första hand. Du är engagerad, tar stort ansvar och initiativ. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att omvandla komplexa resonemang till rak och enkel information.

   Vart kommer du jobba?

   Vårt kundföretag är en myndighet med placering i Sundbyberg. På kontoren i Sverige arbetar drygt 700 medarbetare och de flesta sitter på huvudkontoret i Sundbyberg, men de har även kontor i Sundsvall och Sollefteå.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Nyckelord: kundservicemedarbetare, kundservice, kommunikatör, kommunikation, energibranschen