Kundservice

2022-10-20

Kundservicemedarbetare med kunskap inom maskiner och verktyg!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Sågblad, skruvdragare, tänger och brytverktyg - pratar vi ditt språk nu? Då tror vi att du kan vara den vi söker.

   Vi söker nämligen efter dig som har stenkoll på verktyg och maskiner och vill dela med dig av din expertis till både kunder och kollegor hos Proffsmagasinet.
   På Proffsmagasinet välkomnas du in ett innovativt och snabbväxande företag som tänker långsiktigt och vill se sina medarbetare utvecklas. Här hjälps man åt och växer tillsammans. Vill du bli en del av proffsmagasinet? Såklart du vill.

   Om rollen som Kundservicemedarbetare

   Som Kundservicemedarbetare med produktkunskap har du en betydelsefull roll där du agerar bollplank för kunder och samtidigt kan stötta dina kollegor med din breda kunskap inom verktyg och maskiner.
   Du kommer främst att supportera företagets kunder som handlar verktyg och maskiner från Proffsmagasinet.se. Med trevligt bemötande och stort engagemang skapar du och dina kollegor en serviceupplevelse kunderna sent ska glömma.
   Proffsmagasinets behov är långsiktigt så söker du en tjänst där du kan stanna och utvecklas så har du hittat rätt! Här mottas nya idéer och förslag väldigt bra och man uppmuntras till att vara med och påverka och driva bolaget framåt.
   Proffsmagasinet har sitt nyrenoverade och fräscha kontor tillsammans med moderbolaget Ahlsell på Liljeholmskajen. Här har du utsikt över vattnet och närhet till smidigare kommunikationer, shopping och restauranger.

   Tjänsten är på heltid, varannan vecka kommer du att arbeta 07:00-15:30 och varannan vecka 08:30-17:00. Önskad start omgående.

   Ditt team

   På kundserviceavdelningen har de god gemenskap och en härlig teamkänsla och här arbetar totalt ca. 35 personer. I det svenska kundsupportteamet, där du kommer ingå, kommer ni att vara 13 kollegor.

   Arbetsuppgifter

   Du kommer bland annat arbeta med:

   • Kundsupport via telefon, e-post eller andra medier
   • Hantera frågor kring leveranser, fakturor samt produktinformation
   • Bidra med din kunskap och agera bollplank till både kunder och kollegor
   • Samarbete och kontakt med kolleger i andra stödfunktioner på bolaget

   Kvalifikationer

   För att trivas och göra succé i rollen som Kundservicemedarbetare med produktkunskap tror vi att du:

   • Har mycket god erfarenhet/kunskap om verktyg och maskiner. Tex från järnhandel, byggbranschen eller liknande.
   • Talar och skriver obehindrat på svenska
   • Har mycket goda kunskaper i engelska
   • Kan Officepaketet och har allmänt god systemvana
   • Tidigare arbetslivserfarenhet från kundtjänstavdelning är meriterande

   Vem vi tror att du är

   Denna roll passar dig som har stor kunskap och ett brinnande intresse för maskiner och verktyg. Du kanske har jobbat inom bygg, el, vvs eller verkstad och kan på så sätt dela med dig av din expertis till kunder och kollegor.
   Vi tror att du är ansvarstagande och kreativ i ditt arbetssätt. Du är förmodligen en organiserad och driven person som motiveras av snabba processer och kundservice i toppklass. Du kommer stundtals behöva hantera ett högt arbetstempo med många bollar i luften. Därför söker vi dig som tycker det är kul att ha mycket att göra och samtidigt kan vara noggrann och strukturerad i ditt arbete även när det går fort fram.
   Tillsammans i gruppen arbetar ni tätt, därför är det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra och värnar om ett gott teamarbete. Vi tror också att du kort sagt är en trevlig människa med en positiv inställning, som brinner för kundservice som överträffar kundens förväntan.

   Tjänsten

   • Denna tjänst börjar som ett konsultuppdrag på sex månader via The Place och ambitionen är sedan att du går över i anställning hos Proffsmagasinet.
   • Tjänsten är på heltid, varannan vecka kommer du att arbeta 07:00-15:30 och varannan vecka 08:30-17:00.
   • Du arbetar på Proffsmagasinets kontor på Liljeholmskajen.
   • Önskad start omgående, processen fortlöper tills att tjänsten är tillsatt.

   Om Proffsmagasinet

   Proffsmagasinet är Nordens ledande E-handel inom verktyg och mätinstrument. Verksamheten bedrivs på webbplatserna Proffsmagasinet.se, Staypro.no, Staypro.fi samt Verktygsproffsen.se. Den primära målgruppen är företag då sortimentet består av produkter riktade mot den professionella användaren.
   Verksamheten är extremt expansiv och har sedan start vuxit med ca 50% per år. Idag omsätter verksamheten ca 840 miljoner kronor med god lönsamhet. I januari 2018 förvärvades bolaget av Ahlsell som är den ledande nordiska distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.