Kontor/Administration

2019-11-05

Kundservicemedarbetare sökes! Är du Aspias nästa servicehjälte?

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Kanske visste du inte att du kan bli Aspias nästa servicehjälte? Men det kan du och det blir du!

   Om du är en serviceminded person som vill bidra till god stämning och som drivs av att lära och utvecklas. Då kan rollen som kundservicemedarbetare vara helt rätt roll för dig! Denna tjänst är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till överrekrytering.

   Aspia, Sveriges största företagspartner inom redovisning, rådgivning och lön, är på jakt efter flera vassa kundservicemedarbetare (eller servicehjältar som vi gärna kallar det) till sitt kontor i centrala Stockholm. Vi har fått äran att hjälpa dem att hitta flera nyckelpersoner som ska lära ut om Aspias mjukvara. Systemet lär du dig på plats men energin, glädjen och den höga servicenivån tar du med dig.

   En del av jobbet innebär:
   På olika sätt blir du Aspias nya hjälte som både externa kunder och interna medarbetare kommer till med olika ärenden, genom att hjälpa, lära ut och vägleda dem i systemet. Din nyckelroll kommer att vara avgörande för att Aspia uppnår sitt mål att vara en arbetsplats som ger service på toppnivå.

   Du kommer att:
   • Hantera inkommande ärenden (från kunder och medarbetare)
   • Ha ett nära teamwork med kollegor (t.ex. med större kundärenden). Här hjälps vi åt!
   • Kaffepauser med trevliga kollegor
   • Se möjligheter och våga komma med idéer

   Aspia är och vill vara en arbetsplats som ständigt arbetar för lärande och utveckling i arbetet. Det innebär att du även kommer att vara delaktig i förändringsarbete internt, se över rutiner och processer. Det kommer att vara av största vikt att du motiveras av att ta del i utveckling, att vara lyhörd för nya arbetssätt och har viljan att lära andra.

   Vem vi tror att du är
   Som du säkert förstått vid det här laget är det av största vikt att du brinner för god service. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi söker en person som är en glädjespridare och samtidigt lyhörd för olika utmaningar.
   Du ser möjligheter, är lösningsorienterad och trivs i förändring. Du har också en god administrativ förmåga och noggrannhet, som tillsammans med din servicekänsla blir en perfekt matchning för Aspia! Detta är en fantastisk möjlighet för dig att utvecklas inom service och att vara med om en spännande resa.

   Om arbetsplatsen
   Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Aspia tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

   Idéer och individer får växa här i en inkluderande, rolig och kreativ miljö.
   Kontoret ligger i fräscha lokaler i centrala Stockholm, nära St. Eriksplan. Mitt bland fantastiska lunchrestauranger, AW-hak, gym och kommunikationer.
   Du kommer att tillhöra Client Service-avdelningen som i dagsläget består av 8 personer, med olika roller. Tjänsten är ett heltidsuppdrag, vardagar med kontorstiderna 08:00-17:00, med viss flexibilitet för livspusslet.

   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!