Kontor/Administration

2019-03-29

Kundservicemedarbetare sökes till Mieles Contact Center i Solna!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Brinner du för kundservice och vill arbeta på ett företag som står för hög kvalité och arbeta med ett härligt gäng i Solna? Sök då tjänsten som teknisk kundservicemedarbetare till Miele!

   Företaget
   Sedan grundandet 1899 är Miele ett oberoende familjeföretag som känner samma ansvar i förhållande till ägare, anställda, kunder och leverantörer som till miljö och samhälle. Företaget är inriktat på tillverkning av maskiner för kök, tvätt- och golvvård samt tvätt- och diskutrustning för professionell användning och medicin- och laboratorieteknisk utrustning. Miele värderar långsiktigt tänkande och agerande, kontinuitet beträffande värderingar och målsättningar, ett partnerförhållande till kunder och leverantörer och har en medarbetarorienterad företags- och ledningskultur. 

   Detta är ett konsultuppdrag med start omgående på 6 månader med stora möjligheter till förlängning eller övertag för rätt person.

   Om tjänsten
   Du kommer i den här rollen att arbeta i deras Contact Center som består av totalt ca. 20 kollegor och du kommer att ingå i gruppen som jobbar inom after sales. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att ta emot samtal och mail från kunder som till största delen är deras konsumenter men även från företag. I ditt team finns även en teamledare som stöttar upp gruppen och ni tillsammans kommer att arbeta för att ge era kunder den allra bästa servicen. Miele har sitt kontor i Solna där du har nära till kollektivtrafik och tjänsten är på heltid med arbetstiderna 8:15-16:30.

   Arbetsuppgifter:
   Dina arbetsuppgifter kommer till exempel bestå av att:

   • Ta emot felanmälan
   • Ta emot beställningar av reservdelar
   • Besvara kunders frågor kring leveranser, priser och produkter
   • Hantera reklamationer och ta emot serviceanmälningar
   • Svara på frågor om Mieles webshop samt fakturafrågor

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten:

   • Tidigare erfarenhet av en liknande roll, där du arbetat mycket med telefon och mail
   • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
   • Du behärskar Officepaketet och har god datorvana
   • Tidigare erfarenhet av SAP ses som meriterande

   Personligt
   Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen på Mieles Contact Center är du som person öppen, prestigelös och trivs att arbeta i team. Du är ansvarsfull, serviceinriktad och bidrar med en positiv stämning och har gärna ett tekniskt intresse. Vidare trivs du att arbeta i ett högt tempo och är flexibel inför olika arbetsuppgifter.

   Stämmer beskrivningen in på dig? Sök då tjänsten redan idag, urval sker löpande!

   Arbetstid/Varaktighet
   Heltid - arbetstid kl.8.15-16.30
   Start omgående - 6 månader framåt
   Konsultuppdrag via Placera Personal med goda möjligheter till förlängning alt. övertag direkt till kund

   Nyckelord: kundservice, kundtjänst, kundsupport

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.