Kontor/Administration

2021-01-27

Kundservicemedarbetare till företag i Nacka

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du arbeta med kundservice på ett globalt företag? Har du dessutom förståelse för finska? Perfekt! Då kan du vara den vi söker till vår kund i Nacka. Skicka in din ansökan idag!

   Till vårt globala kundföretag i Nacka söker vi dig som axla rollen som kundservicemedarbetare. Du kommer arbeta i ett nordiskt kundserviceteam som idag består av elva personer som sitter i Oslo, Helsingfors och Stockholm. I rollen arbetar du rådgivande och hjälper kunderna med den hjälp de behöver. I din tjänst ingår även arbete med order, offerter, ta in priser från fabrikerna, kommunikation med lagret och transportörer samt hantera returer och reklamationer. Du ger support via både telefon och mail.

   Tjänsten gäller en direktrekrytering till vårt kundföretag och du kommer sitta i fina lokaler i Nacka. Går du vidare från det första urvalet så kommer du bli kontaktad direkt av vårt kundföretag. Tjänsten är på heltid, 08.00-17.00, med möjlighet till flex.

   Vem tror vi att du är?

   För att trivas i rollen hos vår kund, tror vi att du har följande bakgrund:

   • Erfarenhet från tidigare roll inom kundservice/support
   • God erfarenhet av affärssystem, meriterande om du arbetat i Jeeves
   • Goda kunskaper i MS Office
   • Finska flytande i tal och skrift är mycket meriterande
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Vi hoppas att du är en utåtriktad person med god problemlösningsförmåga. Du är serviceminded, flexibel och har en god organisationsförmåga. Vidare är du kommunikativ och är en teamspelare av rang som alltid stöttar och hjälper dina kollegor.

   Intresserad av tjänsten?

   Sök tjänsten redan i dag. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffor blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Nyckelord: Kundservice, Customer service, Nacka, finsktalande, Jeeves