Kundservice

2022-09-16

Kundservicemedarbetare till hållbarhetsmedvetna SEOM!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Brinner du för service, miljö- och hållbarhetsfrågor?! Vill du ha extra meriter på ditt CV inför framtida yrkeskarriär? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

   Tjänsten

   Vi söker just nu en kundservicemedarbetare till innovativa och hållbarhetsmedvetna Sollentuna Energi & Miljö. SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Där kommer du att arbeta heltid under sex månader och för den som vill finns även möjligheten att fortsätta jobba extra vid behov efter det. Som kundservicemedarbetare kommer du att hantera ärenden som kommer in via telefon, chatt eller mail och administrera dessa. Kunderna behöver din hjälp i frågor rörande el, fjärrvärme, fiber, vatten och avfall. Du kommer få en introduktion och sedan bli tilldelad en mentor som finns till hands för dig gällande företagets affärsområden, system samt övrig information kring dina arbetsuppgifter. Som bonus har du också ett härligt team som består av nio hjälpsamma kollegor!

   På jobbet kommer du att:

   • Ta emot inkommande samtal, mail och chatt
   • Administrera samtal och avtal, lägga upp nya abonnemang, tjänster, mätvärden etc i affärssystem
   • Ha kul och få extra meriter på ditt CV inför framtida yrkeskarriär

    Kvalifikationer

   • Mycket goda kunskaper i svenska
   • Gymnasieutbildning
   • Har erfarenhet av arbete inom service sedan tidigare
   • Bor i närheten av Sollentuna eller har tillgång till bil
   • Erfarenhet av Officepaketet

   Det är meriterande om du har:

   • Goda kunskaper i engelska
   • Tidigare erfarenhet inom energi & miljö
   • Arbetat i en kundtjänst tidigare
   • Erfarenhet av affärs-eller ärendehanteringssystem

   Vem vi tror att du är

   Vi tror att du är en person med positiv energi som är prestigelös och alltid stöttar och hjälper dina kollegor när det behövs. Du är inte rädd för att hugga i, är flexibel och har lätt för att prioritera. Vidare är du serviceinriktad, motiveras av ansvar, arbetar bra såväl självständigt som i team och har en positiv och lösningsfokuserad inställning.

   Om Sollentuna Energi & Miljö

   SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun.
   Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart. Det ska vara enkelt för våra kunder att ha med oss att göra och vi utvecklar våra tjänster i samklang med våra kunder. Visionen pekar också ut vägen mot ett hållbart samhälle vilket i sin tur kräver en helhetssyn på våra energisystem.
   Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, tjänster via stadsnät, vatten och avfallshantering.

   Arbetstid/Varaktighet

   Omfattning: Konsultuppdrag på heltid i sex månader, därefter finns möjlighet till förlängning för extraarbete 
   Arbetstid: 07:45-16:30
   Startdatum: Omgående

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.