Kundservice

2023-03-29

Kundservicemedarbetare till innovativa EasyPark

Stockholms län Tillsvidare 2023-04-27 | 26 dagar kvar

   Tycker du det ska vara smidigt och enkelt att parkera? Vill du jobba med kundservice i världsklass? Härligt!

   Då är detta den enda jobbannons du behöver läsa. Vi tror nämligen att du är den kundservicemedarbetare som innovativa Easypark nu söker.

   EasyPark tillhandahåller Sveriges och Europas mest använda parkeringsapp. Ditt jobb, ditt ansvar och din utmaning blir att hjälpa kunder med alla typer av frågor och problem gällande appen, fakturor - och parkeringar förstås.

   Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande. Vidare ser vi att du är lojal, plikttrogen och prestigelös.

   Du läser vidare, härligt!

   Då kan vi passa på att inflika med att det svenska kundserviceteamet på EasyPark består av ett trevligt och kompetent gäng på cirka 20 personer.
   Du kommer att sitta i nyrenoverade fräscha lokaler i Värtahamnen i Stockholm och arbeta heltid, måndag - fredag 8:00-17:00. 

   Sök idag för vi sätter i gång med urvalet på en gång och jobbar löpande med intervjuer!

   Dina framtida arbetsuppgifter

   När du, laddad inför en ny arbetsdag, går till din nya arbetsplats Easypark kommer du bland annat att:

   • Besvara inkommande samtal och mail
   • Felsöka tekniska problem
   • Registrera nya kunder
   • Hantera fakturafrågor
   • Övrig administration

   Dina kvalifikationer

   För att passa och lyckas i rollen som kundservicemedarbetare på EasyPark tror vi att du:

   • Har tidigare erfarenhet av servicerelaterat arbete
   • Motiveras av att arbeta målfokuserat
   • Har flytande kunskaper i svenska och engelska
   • Om du också har tidigare erfarenhet av kundservice över telefon är det mycket meriterande.

   Lite mer fakta om tjänsten...

   • Arbetstider är vardagar 08–17, med möjlighet att jobba 07–16 eller 09–18.
   • De första 6 månaderna är du anställd som konsult via The Place. Därefter är ambitionen att du blir förlängd eller överrekryterad till EasyPark då behovet är långsiktigt.
   • Önskad start första maj
   • Du arbetar på EasyParks kontor i Värtahamnen, på gärdet. Hit tar du dig enkelt med både kollektivtrafik, bil eller cykel.

   EasyPark – gör det enkelt att parkera

   Så vilka är EasyPark då? Jo, EasyPark tillhandahåller en app för bilister som vill förenkla sin tillvaro genom att skapa en bekvämare, säkrare och effektivare parkeringsvardag.

   EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Deras parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. EasyParks vision är tydlig – de vill förbättra livet i framtidens städer – "Make cities more liveable".

   Huvudkontoret är beläget i Stockholm nära Värtahamnen och där arbetar omkring 200 personer varav 40 stycken tillhör kundservice.

   EasyPark erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av ett snabbväxande teknikdrivet företag som kännetecknas av entreprenörskap, innovation och framåtanda.

   The Place – Sveriges enda Worklife Partner

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

    

    

   Sökord: kundservice, kundtjänst, kundsupport, teknisk support, app, administration, fakturahantering, EasyPark, mail, telefon