Kundservice

2022-10-03

Kundservicemedarbete till NSG

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du jobba med kundservice och tycker om att ge det där lilla extra. Vill du jobba i en bred och rolig roll på ett företag med positiv anda och driv? Perfekt!

   Om tjänsten

   Vi söker nu dig som brinner för kundservice och vill bli NSG:s nästa stjärna. Du kommer att tillhöra ett härligt team på tre personer men du kommer även att ha ett tätt samarbete med hela övriga organisationen. I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att jobba med både kundkontakt, order, administration och att vara behjälplig i andra mindre projekt så som nyhetsbrev och events. Du kommer även att vara ansiktet utåt och ta emot kunder och gäster i deras lounge. I gruppen finns en teamledare och din närmsta chef är VDn på förtaget. De jobbar i affärssystemet Pyramid.

   På NSG välkomnas du till ett familjärt och engagerat team på 30 personer som sitter i fina stora lokaler söder om stan, närmare bestämt i Västberga (intill Hägersten). Utöver kontor och mötesrum finns en trevlig lounge samt shuffleboard-plan för den som vill ta en match på lunchen. Från kontoret jobbar ni måndag till fredag - med lyxen att avsluta arbetsveckan redan kl 15:00 på fredagar.

   Tjänsten är på heltid (38 timmar/vecka) med start så snart som möjligt. De första 6 månaderna är du anställd som konsult via The Place. För rätt person finns mycket goda möjligheter till övertag och anställning direkt hos vår kund då behovet är långsiktigt.

   Vilka är NSG?

   NSG är en av Nordens största aktörer inom affinering av ädelmetaller. Med över 25 år i branschen är NSG en pålitlig leverantör av ädelmetaller till guldsmeder, industri och investerare.

   Arbetsuppgifter

   I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att:

   • Ta emot order via mejl, telefon och webshop
   • Ha daglig kontakt med kunder och vara behjälplig i deras frågor
   • Ta emot kunder och gäster i NSG:s lounge för in- och utlämning
   • Vara behjälplig och delaktig i mindre projekt så som events
   • Övrig administration så som skicka nyhetsbrev, uppdatera kundkort, beställa trycksaker mm

   Kvalifikationer

   För att passa i rollen som kundservicemedarbetare ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:

   • En avslutad gymnasieutbildning
   • Erfarenhet av service tex inom kundtjänst, reception eller butik
   • Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
   • Goda datakunskaper
   • Har B körkort

   Personligt

   Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en serviceinriktad person som älskar att ge det lilla extra. Du är strukturerad, lösningsfokuserad och trevlig och vet hur du tar dig an olika typer av människor. Du tycker även om att vara ansiktet utåt när det behövs och ge service i världsklass. Vidare är du pigg, glad och prestigelös och tycker om att vara behjälplig både mot kunder och dina kollegor. Att ha körkort för denna tjänst är ett krav då det kan behövas att man någon gång ibland behöver åka i väg för att hämta en leverans på annan plats. Slutligen tror vi att du är social och gillar att bidra till en positiv och härlig stämning i arbetsgruppen.

   Låter tjänsten intressant? Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

   Arbetstid/Varaktighet
   Heltid: 38h/vecka
   Placering: Västberga / Hägersten
   Start: Omgående, konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till anställning hos kund

   Bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidat och därför behöver du ha ett klanderfritt förflutet.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Sökord: Kundservice, support, kundsupport, service, NSG, The Place