Kontor/Administration

2018-03-27

Kundtjänstmedarbetare till innovativt företag!

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vill du arbeta på ett företag i framkant och är en stjärna på kundservice? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Sollentuna!

  Företaget
  Vår kund är ett stort globalt företag med kontor i flera länder. De har en stor bredd på sina produkter och bidrar till global utveckling genom miljöskydd, företagsansvar, ekonomiska framsteg samt socialt ansvar. Med effektivisering och automatisering så hjälper vårt kundföretag personer och företag över hela världen.

  Tjänsten
  Till vårt trevliga kundföretag i Sollentuna söker vi nu en kundtjänstmedarbetare till ett familjärt och positivt team på 14 personer. I arbetsuppgifterna ingår kundservice gällande företagets produkter, både via telefon, mail och chattfunktion. Orderhantering samt till viss del orderläggning, reklamationer, samt även interna kontaktytor.

   

  Kvalifikationer
  Vi ser följande kvalifikationer som lämpliga för tjänsten:

  • Tidigare erfarenhet inom kundservice
  • Kunskap inom teknik eller genuint teknikintresse
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • Engelska god förståelse i tal och skrift (koncernspråk)
  • SAP eller dokumenterad erfarenhet av större system är meriterande

  Personligt
  För att passa i rollen hos vår kund ser vi att du är en person med positiv energi som alltid stöttar och hjälper till i arbetsgruppen när det behövs. Vidare är du serviceinriktad, motiveras av ansvar, arbetar bra såväl självständigt som i team och har rätt inställning. Du har lätt för att hantera flera arbetsuppgifter parallellt, som telefon, mail och chatt samt är snabblärd.

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.