Kontor/Administration

2018-06-20

Kundtjänstmedarbetare till Sundbyberg

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vi söker nästa stjärna inom kundservice till vår trevliga kund i Sundbyberg! Är det du? Sök idag då urval sker löpande!

  Brinner du för service och kundkontakt? Då kan vi ha rätt tjänst för dig! Vi letar just nu efter våra nästa servicestjärnor till företag i Sundbyberg.

  Tjänsten
  Letar du efter ett arbete som fokuserar på service och administration? Då kan kundtjänstmedarbetare vara rätt för dig! Du kommer ha telefonen som främsta verktyg och ta inkommande samtal från verksamhetens kunder. Frågorna kan gälla exempelvis beställningar, returer eller fakturor. Fokus i tjänsten ligger på kundnöjdhet, problemlösning och trevligt bemötande. Som kundtjänstmedarbetare är du verksamhetens ansikte utåt och spelar en viktig roll för företagets varumärke. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader fram, med chans till förlängning. Du anställs av Placera Personal och arbetar som konsult hos vår kund. Arbetstiden är 07.50-16.30. 

  Arbetsuppgifter
  I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen vara:

  • Ta emot inkommande samtal och mejl från kunder
  • Svara på frågor kring exempelvis fakturor och bonuskort
  • Administrativa arbetsuppgifter

  Kvalifikationer
  För att passa för tjänsten som kundtjänstmedarbetare ser vi att du har följande kvalifikationer:

  • Erfarenhet av arbete som kundjänstmedarbetare/teknisk support/telefonförsäljare eller motsvarande
  • God datorvana
  • Gymnasiekompetens
  • Lätt att uttrycka dig i tal och skrift

  Som person är du öppen och kommunikativ med en hög grad servicekänsla. Du trivs med mycket kundkontakt och är ansvarsfull och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

  Vi gör löpande urval och intervjuer och uppdragen tillsätts när vi hittat rätt personer. Välkommen med din ansökan!

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.