Kontor/Administration

2018-07-17

Kundtjänstmedarbetare till Svensk Byggtjänst

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Svensk Byggtjänst är bygg-och fastighetssektorns ledande informationsföretag. Vi erbjuder lättillgänglig samlad information som bidrar till att skapa utveckling inom bygg och förvaltning. Svensk Byggtjänst har ett 90-tal anställda och har sitt kontor centralet beläget i Stockholm.

  Om tjänsten
  På uppdrag av Svensk Byggtjänst söker vi en kundtjänstmedarbetare. Som kundtjänstmedarbetare kommer du tillhöra ett team på ca 3 medarbetare som tar emot frågor från kunder via mail och telefon. Det är ett konsultuppdrag med start omgående och som sträcker sig till årsskiftet, chans till förlängning. Du blir anställd av oss på Placera Personal och arbetar hos Svensk Byggtjänst som sitter i mycket fina lokaler i centrala Stockholm. 

  Arbetsuppgifter

  • Kundservice över telefon och via email
  • Hantera krediteringar
  • Viss orderhantering

  Kvalifikationer
  Vi söker dig som har erfarenhet av kundtjänstarbete och som har ett stort kundfokus. Du är självständig, driven och är duktig på att skapa en god kundkontakt. Vidare ser vi att du:

  • Har ett par års erfarenhet av arbete i kundtjänst
  • Har en grundläggande ekonomisk förståelse
  • Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift

  Som person är du positiv och ansvarsfull och du drivs av att skapa mycket goda kundrelationer. Så, vill du bli en del av ett trevligt gäng och stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag!

  Arbetstid/varaktighet
  Konsultuppdrag från och med omgående till årsskiftet,  med chans till förlängning.
  Heltid (8-16.30)

  Intresse för tjänsten?
  Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.