HR/Lön

2021-02-03

Löne/HR administratör till företag i Alvik

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Ta chansen att arbeta i en roll som Löne/HR administratör till bolag i Alvik, Stockholm. Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan redan idag, så hoppas vi att vi hörs!

   Nu söker vi dig som vill arbeta som både som löne- och HR administratör på ett stort internationellt bolag med fint kontor i Alvik. Vår kund söker nu efter en långsiktig lösning och vill nu rekrytera sin nästa stjärna till denna spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter!

   Du kommer arbeta självständigt men tillhöra ett tajt team på ca. 5 personer som arbetar ihop med olika projekt på HR/löneavdelnigen. Här kommer du att ansvara för ca. 300 löner inom Norden vilket kommer uppta ungefär 50% av din arbetstid. Resterande kommer du jobbat med mer HR-administrativa uppgifter i samarbete med övriga medarbetare på HR-avdelningen.  Du kommer arbeta i en bred och omväxlande roll och du är en viktig person för företaget gällande att bistå medarbetare med din support och expertkunskap.

   Dina arbetsuppgifter

   • Kontrollera och godkänna löner
   • Ha ett övergripande ansvar kring löneadministration mot respektive lönebyrå i de olika nordiska länderna
   • Ha ett gott samarbete med ekonomiavdelningen gällande löner och bokningar
   • Vara de anställdas kontaktperson gällande löpande HR-frågor
   • Allmän HR-administration, koll på t.ex. prov/visstidsanställningar, avslut och pensioner

   Vem tror vi att du är?

   För att trivas i rollen som Löne/HR administratör hos vår kund tror vi att du har följande bakgrund:

   • Har ca. 3 års arbetslivserfarenhet inom löneområdet, där du självständigt arbetat med hela löneprocessen
   • God systemkunskap, Officepaketet och framförallt Excel
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift då arbetet kräver detta

   För den här rollen söker vi dig som är en kommunikativ och serviceinriktad person. Du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och har förmågan att se både detaljer och helhet i ditt arbete. Eftersom du jobbar tätt ihop med andra kollegor så är det viktigt att du också trivs med att jobba i ett team och att du har lätt för att samarbeta med andra. 

   Arbetstid/Varaktighet

   Heltid
   Startdatum: Omgående – tillsvidare

   Är du den vi söker? Det hoppas vi givetvis att du är! Passa på att skicka in din ansökan redan idag. Vi jobbar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Nyckelord: Löneadministratör, Lön, HR-koordinator, HR-administration, Stockholm