HR/Lön

2020-01-16

Löneadministratör/ ekonomiassistent till Inission sökes!

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vi söker dig som vill jobba som löneadministratör i en bred roll på ett företag i norrort.

   Arbetsuppgifter

   Just nu söker vi en löneadministratör/ekonomiassistent till en av våra kunder i Norra Stockholm, Inission. Rollen är bred och du kommer att arbeta med löneadministration, anställningsavtal och arbetsgivarintyg. Du kommer även att jobba med ekonomidelar som kund- och leverantörsreskontra, fakturor, moms och betalningar. Du behöver kunna förstå hela flödet och ha bokföringskunskaper. I rollen kommer du även att få jobba med projekt internt och vara med och utveckla processer. Detta är ett konsultuppdrag på tre månader där du blir anställd av oss på The Place och därefter finns det mycket goda möjligheter att bli övertagen av kunden. Du kommer att arbeta på deras kontor i Järfälla med ett 50-tal anställda. Tjänsten är på heltid med start omgående så därför krävs det att du är tillgänglig snarast.

   Vi tror att du har följande erfarenhet för att axla denna roll.

   Du har tidigare jobbat som löneadministratör och ekonomiassistent i några år och har haft ansvar för löner och kund- och leverantörsreskontra och du är van att arbeta i en varierande roll på en ekonomiavdelning. Har du arbetat i affärssystem som Monitor eller Kontek är detta ett plus. Du har goda datakunskaper och är flytande på svenska och engelska. Du har en gymnasieutbildning inom ekonomi och en eftergymnasial utbildning inom lön.

   Personliga egenskaper

   Som person behöver du vara prestigelös, lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Du är duktig på att strukturera och planera din tid och självklart är du social och tycker om att hjälpa och stötta dina kollegor.

   Företaget

   Inission är en lönsam totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin samt styr och reglerteknik.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Sökord: löneadministratör, ekonomiassistent, Norra Stockholm, kundreskontra, leverantörsreskontra.