HR/Lön

2019-05-24

Löneadministratör 80% till spännande företag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en erfaren löneadministratör som tycker om förändringsprocesser och utveckling? Då kan vi ha helt rätt jobb för dig!

   Vi söker en löneadministratör på 80% till långt konsultuppdrag till vår spännande kund!
   Företaget är marknadsledande inom middagslösningar och har över 220 anställda i Sverige. Företaget sitter i trevliga och fräscha lokaler i Spånga nära pendeltåget. Som löneadministratör hos vår kund ingår du i ekonomiavdelningen och rapporterar till ekonomiansvarig. Detta är ett konsultuppdrag via Placera Personal med start så snart som möjligt och ett år framöver. 

   Arbetsuppgifter
   I rollen som löneadministratör har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Självständigt ansvara för ca 160 löner/månad, både tjänstemän och kollektivlöner
   • Säkerställa att löneprocessen håller en hög kvalitet
   • Se över processer och flöden
   • Delaktig i projekt kring nytt kollektivavtal

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen ser vi följande bakgrund som lämplig: 

   • Tidigare erfarenhet av hela lönekedjan
   • Erfarenhet av olika kollektivavtal är meriterande
   • Erfarenhet av Hogia lön plus är meriterande

   Personliga egenskaper
   Som person är du serviceinriktad, lösningsfokuserad och är orädd för att ta egna initiativ. Du har en positiv inställning, är noggrann, ansvarstagande och har förmågan att strukturera upp ditt arbete. 

   Arbetstid/Varaktighet
   Deltid 80% / Omgående - 12 månader

   Lön/Förmåner
   Enligt överenskommelse

   Låter tjänsten intressant? Skicka gärna din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!